Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

Sat je za smeće. Ja sam kupio takav razvaljeni za 300kn (40€) kod nas prije par godina jer sam mislio ga modati.

Poslano sa mog LT22i koristeći Tapatalk

Meni nije jasno,kako neko moze da izgovori:"Platio sam Rolex 55 evra." i to bez trunke srama,pa neka je i replika.Zna se sta je Rolex,da ne duzim dalje oko njih.

I posle meni carinik 12 dana nece da ocarini sat i jos preti kako ce ga unistiti,jer se sumnja da je replika,a FB i KP puni ovog smeca...Mozda su ovo originali,samo se ovako "valjaju"

Gde ide ovaj svet?
Čovek se odriče i zlata i dragih kamenja zarad običnog telefona!

Eh,kad beda pritisne pa daješ ono najvrednije što imaš...

:)

E, posebno me nerviraju kad kazu "ima rubine":banghead:, odmah projektujem scenu iz "Mi nismo andjeli":
Kojo: Smiri se, smiri se.....1,2,3
Andjeo: Nemoj to raditi
Djavo: Jok, ti ces: 4,5,6,7,8,9,10....BOOOM!!!!

Ali ovo sa dragim kamenjem je prevazislo i "rubine".

Nego, nema veze sa satovima, ali toliko sam se smejala, pa moram da podelim smesan komentar na oglasu. Covek prodaje luk sa 5-6 strela. Tip postavlja pitanje: "Jeri imas i one eksplozivne nastavke kao u filmu ranbo 2".
Znaci, nisam mogla da se zaustavim, sto zbog pitanja, sto zbog gramatickih gresaka:lol::lol::D

Last edited:
E, posebno me nerviraju kad kazu "ima rubine":banghead:, odmah projektujem scenu iz "Mi nismo andjeli":
Kojo: Smiri se, smiri se.....1,2,3
Andjeo: Nemoj to raditi
Djavo: Jok, ti ces: 4,5,6,7,8,9,10....BOOOM!!!!

Ali ovo sa dragim kamenjem je prevazislo i "rubine".

Nego, nema veze sa satovima, ali toliko sam se smejala, pa moram da podelim smesan komentar na oglasu. Covek prodaje luk sa 5-6 strela. Tip postavlja pitanje: "Jeri imas i one eksplozivne nastavke kao u filmu ranbo 2".
Znaci, nisam mogla da se zaustavim, sto zbog pitanja, sto zbog gramatickih gresaka:lol::lol::D

Hahahahahahahahahahahahahaha
Ako mi hoces verovati ja se smijem sam sa sobom. Jel imas eksplozivne nastavke kao u Rambo 2. O Boze. :lol::lol::lol:

Back