Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

Pa to ti je Vojni sat za 2013. godinu, koji su porucile sve elitne svetske jedinice od americkih Navy Seals do Britanskog SAS-a.:lol:
Najnaprednija vojna tehnologija je u pitanju koja se koristi za tzv Black ops., ne razumemo mi to.

A pazite na ovo čudo tehnike - autonomija 192 sata
oasm dana.jpg doduše imam i ja sat što ga navijam jednom godišnje :D

Unapred se izvinjavam ako ovaj sat to može :blushing:

Last edited:
Biolozi i hemičari znaju da je organski živi svet baziran na ugljeniku, a ljubitelji SF među njima smatraju da je moguć svet zasnovan na silicijumu zbog relativne sličnosti ova dva elementa.(izvinite na dužem uvodu ali sam morao da vas uvedem u priču)
E ovaj buraz pored svega ostalog tvrdi da na satu ima kristalno organsko staklo :w00t: dakle staklo je vanzemaljskog porekla .
Zamislite kad dođe do grebanja sata vi ga ostavite da lepo zaraste i za nedelju dana ko nov
View attachment 61021
zabogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :banghead::lol: bas je kvarc organskog porekla, samo cudom je mineral i ono kopa se al mozda je pomesao sa sargarepom il krompirom i to se kopa iz zemlje al nije mineral :D

zazor.jpg

Eto. Da sumiram: ako skazaljke zaziru od nečeg, pravo kod časovničara. Ili psihijatra.

Šta je ovo danas sa oglasima!?

lekovi.jpg

Sat, guma, mehanizam, telefon... Ništa mi nije jasno.
"Zbunite zavesu, spustio sam se."

Šta je to danas sa ljudima ?
pogledajte prvo ovog neveštog sa limitiranim tagom i porukom koju sam mu slao, pisao sam limundu ali ništa.
limitirana serija.jpgprouke sa prodavcem.jpg
Zatim ovog, promenio je nik ali mu je stil pisanja(da nekažem varanja) ostao isti, i ove ludake što su ovo licitirali :blink:
promenio ime.jpgsta reci.jpg
i na kraju (Mislio sam da će kolega sa foruma ovo da objavi(ukoliko je ovo on):) )prodavca koji prodaje "kvarcnu" peticu koji se još našao i uvređenim zbog pitanja našeg kolege
kolega u raspravi.jpg

Strasno,
Trebalo je da ga pitas gde ima da se uzme nov TH SLR za 500e.
A majstor sa kopcom na razvijanje:lol:

Obozavam kad ljudi pokusavaju da zvuce strucno i kao da se u nesto razumeju. Onda dobijamo onakve fascinantne opise :D

Prevaranata je bilo i bice... Samo mi je nejasno zasto Limundo ne reaguje kod replika barem tamo gde su jasno upozoreni.

Prevaranata je bilo i bice... Samo mi je nejasno zasto Limundo ne reaguje kod replika barem tamo gde su jasno upozoreni.
Bilo mi je žao ljudi koji su licitirali ovo :blink: limitirana serija.jpg i na vreme sam ih upozorio, pa i kupca ovog "sata" i oni nisu više licitirali, ali se niko drugi više nije upecao i onda sledi ocena iako je prevaren ocena.jpg
nisam pametan stvarno :banghead:
Dakle krivi smo mi..............

E, pa ova omega koja je prva na slici se prodaje duže od godinu dana, a iz oglasa su mi poznati još neki satovi. Moram priznati da je lik uporan :D

Back