Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

Ona(on) barem prodaje nešto- međedi na pik-u prodaju kinesko smeće za par hiljada € i još se bune kako su u pravu kada im napišeš da prodaju "mu*a pod bubrege"!
Mamu im jalijašku!

sada pogledah na pik.ba i sve je istina, a izbor replika je daleko veci nego na kupujemprodajem

dok na oba sajta ordinira jedan kvarcni cartier sa oblaznulim srafovima za 4000evra u srbiji, 3.500evra je za bosnu, e to je nelojalna konkurencija i diskriminacija

inace se menja za traktor, prodavac je iz bijeljine i šida

Vidim da piše da se taj cartier može proveriti u svako doba. Baš me zanima šta bi rekao da ga pozovem u četiri ujutro i pitam da li su ono na ciferu fleke od bureka :D

Nije kopija, ovo je eksponat;)
View attachment 84150

A kada sat ubacite u kesu sa olovom, i to probate da podignete, bice kao da je to kesa sa zlatom... I moja zena, umro joj muz, ali ne ja nego on... :P

evo zadnje komedije sa aukcija. samo čitajte komentare:

aukcije.hr - A.Lange & Sohne Glashutte- automatic - 1599.99kn

gazda je dobio akutni Tourettov sindrom.

Eksponat replike ili replika eksponata, procenite sami :)

Last edited by a moderator:
A što Eta 2836!?
Valjda bi 2824 trebala biti s obzirom da nema prikaza dana.
Ovo prevedeno s Gugl me odmah podsjeti na Milana Zmaja i nekadašnje njegovo predstavljanje satova(izvini Mićo,morao sam)!:D

kaze covek : Prodajem Original sat marke HUBLOT Geneve replika! cena 120eeee..ma vaziii
Jos jaci mi je jedan drcan hoce da kupi svajcarski sat iz viseg ranga tipa Longones Hamiltom itd i pise sve drcno te ne zanimaju ga losi satovi, te oce bez ogrebotine, te nece da saradjuje sa ljudima koji imaju manjde od 30 pozitivnih ocena..znaci drskost ludnica. A sat nece da plati zanimaju ga samo zamene za njegove predmete, a on ima neke kineske gluposto sve kad se sabere ne vredi 1000din
:banghead:

Pa da...Logično.
U retkim momentima dok niste sat,mehanizam prelazi u grupni mod.
Tako to ide...

Back