KureNS New member Oct 3, 2014 #1,027 Nakit, satovi i dragocenosti : kupujem BBBA BBB i ABA replike satova - ID 15957106 - Kupujem Prodajem AAA replike su skupe i vrhunske... samo iskusni poznavaoci satnih mehanizama da ga zovu... ponude brila i đ-šoka razmatra... ako traćite njegovo vreme i niste ozbiljni ko on daje negativne ocene... :lol:
Nakit, satovi i dragocenosti : kupujem BBBA BBB i ABA replike satova - ID 15957106 - Kupujem Prodajem AAA replike su skupe i vrhunske... samo iskusni poznavaoci satnih mehanizama da ga zovu... ponude brila i đ-šoka razmatra... ako traćite njegovo vreme i niste ozbiljni ko on daje negativne ocene... :lol:
zarekg Member Oct 4, 2014 #1,028 Ozbiljan kupac i neozbiljan prodavac. Prodao mi sat sa narukvicom koja odgovara za zensku ruku. Naravno vise se nije javio.
Ozbiljan kupac i neozbiljan prodavac. Prodao mi sat sa narukvicom koja odgovara za zensku ruku. Naravno vise se nije javio.
S shade New member Oct 12, 2014 #1,029 Sat švajcarskog kralja pre 100god ;-) Nakit, satovi i dragocenosti : Omax skupocen sat 4300e - ID 16175711 - Kupujem Prodajem
Sat švajcarskog kralja pre 100god ;-) Nakit, satovi i dragocenosti : Omax skupocen sat 4300e - ID 16175711 - Kupujem Prodajem
Neša Super Moderator Staff member Oct 12, 2014 #1,030 Ljudi, u životu nisam video oglas većeg kretena. Švajcarska je bila kraljevina pre sto godina isto koliko sam i ja marsovac, a fabrika Omax je nastala 1946. godine. Ovaj ne treba da ide u zatvor, već direktno u ludnicu.
Ljudi, u životu nisam video oglas većeg kretena. Švajcarska je bila kraljevina pre sto godina isto koliko sam i ja marsovac, a fabrika Omax je nastala 1946. godine. Ovaj ne treba da ide u zatvor, već direktno u ludnicu.
skydrummer New member Oct 12, 2014 #1,032 Nema taj oglas veze sa prodajom sata. Ne treba taj oglas ni komentarisati.
Neša Super Moderator Staff member Oct 12, 2014 #1,033 Misliš da je namenjen zavitlavanju budala ili nešto drugo?
S shade New member Oct 12, 2014 #1,034 Ali izrađen od platine i radi na principu promene vlažnosti vazduha, mislim da to ipak vredi 4300€ :lol::congrats:
Ali izrađen od platine i radi na principu promene vlažnosti vazduha, mislim da to ipak vredi 4300€ :lol::congrats:
skydrummer New member Oct 12, 2014 #1,035 Neša said: Misliš da je namenjen zavitlavanju budala ili nešto drugo? Click to expand... I jedno i drugo. Prodaja nije sigurno.
Neša said: Misliš da je namenjen zavitlavanju budala ili nešto drugo? Click to expand... I jedno i drugo. Prodaja nije sigurno.
Neša Super Moderator Staff member Oct 12, 2014 #1,036 Uh, nisam ni primetio to za vlažnost vazduha jer sam ceo dan nešto pisao i obnevideo sam. I dalje ne mogu da provalim da li se zeza ili je samo lud.
Uh, nisam ni primetio to za vlažnost vazduha jer sam ceo dan nešto pisao i obnevideo sam. I dalje ne mogu da provalim da li se zeza ili je samo lud.
aviator Member Oct 12, 2014 #1,039 MMario said: majstor je KRALJ :banghead: Click to expand... ...Švajcarske!
himmelstrider New member Oct 13, 2014 #1,040 Princip promene vlaznosti vazduha... I koriscenja te razlike za pravljenje mikro-munja koje metodom EM indukcije navijaju glavnu oprugu. Stvarno ?
Princip promene vlaznosti vazduha... I koriscenja te razlike za pravljenje mikro-munja koje metodom EM indukcije navijaju glavnu oprugu. Stvarno ?