Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

Stani bre, sto bih ja kupovao Omegu SM uopste kad ionako nosim primerak koji daju uz nju, da je ne bih ostetio... Ljudi, pa gde je odje logika? XD

Nije oglas smešan, ali slike jesu...
4.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
Iskreno, mislio sam da je ovo nemoguće... :lol:

Naravno iz obzira prema prodavcu koji suštinski nije ništa loše i nekorektno uradio "sakrio" sam podatke o oglasu i oglašivaču...

Pisali smo vise puto ovo, ali da ponovimo jos jednom.

Kad postavljate oglas, napravite obavezno i screenshot istog, posto kad oglas istekne poruka gubi smisao.

Povoljno, prilika koja se ne propusta :D

Pretpostavljam da je greska u pitanju, posto su cene ostalih oglasa u principu ok, ali ovo je ispalo smesno.

1.jpg

Last edited:
Fejk Rola za Iphone 6 plus....jastuče nije na prodaju :lol::thumbsup::banghead:da li je smešno ili tragikomično....
Capture.JPG

[h=1]ROLEX original [SUP](Korišćeno)[/SUP][/h]

+​

Cena: 400,00 €
Viđeno: 8 puta

Todor online
user_register_image.php

22
0

telephone-icon.png
Kliknite za broj telefona
Zaječar
Svi oglasi (10)

Rolex original kupljen u libanu, sa vidljivim mehanizmom s preda i polu staklenim zadnjim delom sa vidljivim celim mehanizmom kako radi(pozadi cu da slikam ovih dana sat mi nosi brat). . . Radi na baterije, na navijanje, ali kad se nosi ni jedno od toga nije potrebno jer kada se nosi pokretima ruke kad je na ruci samo navijajuci. . .
0695666919
Pogledajte i ostale moje ponude i oglase

Pošaljite prijatelju | | Prati ovaj oglas | Ignoriši sve oglase ovog korisnika
Obavestite nas: Pogrešna kategorija/grupa | Ovaj oglas je dupliran | Protiv pravila | Bezbedna trgovina

Back