Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

Evo još jednog genijalca:
Screen Shot 2015-10-20 at 01.56.20.png
Screen Shot 2015-10-20 at 02.02.22.png
Ako izuzmemo sitnicu da satu samo 'fali tastatura', da se na displeju ništa ne vidi i da je malo odran, sat je zaista u odličnom stanju, a košta samo 15 €. Vidim da prodavac hvali i 'brezetnu', premda ne znam koji je jezik u pitanju.

Sviđa mi se što je rolex najzad počeo koristiti cifere ornamentirane flomasterom i vodenim bojicama! I ova ideja da vječito bude Subota 4 kojeg god mjeseca je izvrsna! Rolex GROUNDHOG DAY, još jedan klasik za Bill-a Murray-a pored nadaleko čuvene amfibije...

Interesantna latinicno cirilicna permutacija, razumem da su zbunjeni na watchuseek-u pa se snalaze ko kako moze, al ovaj nas ga bas pretera...

E pa ako je dvesta evri daj dva vasherona i po kile pateka u mesarski papir i mirna bosna...inace i onaj papak sa kupujem prodajem i dalje fura invictu na 148000 dinara iako sam ga ubedio da je glup ko tocilo :D. A ako neko i nasedne, strasne stvari...

Ovo nije smesan oglas ovo je tuga do neba...PRODATO

2016-01-15_1302.png

Totalno nije smešno kad znaš da imaju modele koje ozbiljno prodaju za takve i veće pare. Bez onih MSRP fora, pogotovo cene kod nas, sad kako ih regularno dovlače distributeri.

Volim ja do neba svoju Invicticu za ono što jeste - jeftini kineski sat sa pouzdanim mehanizmom i dobrim kvalitetom, ali ovo sa njihovim swiss made modelima je meni nekako više tužno.

Kakav car...
Mislim, svi mi volimo sovjetske satove, ali ne ovoliko...
Jest, da za jedan ima i neke papire, i da se može reći da su očuvani, ali ovo je stvarno jedno 4-5 puta više nego što vrede na današnjem tržištu...

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Back