Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

Ovo je strašno. Oglasio sam moj skx007, da bih ga zamenio za Monstera (opet...znam, znam, psihopata sam), samo dvojica su dali dobru ponudu, svi ostali su preprodavci koji obaraju cenu za 40%. Muka mi je kad pomislim da će sat otići u ruke nekom samo da bi ga odmah oglasio za malo veću cenu (a to se naravno neće desiti)

Tipično. Na KP sam prodao Blackberry koji je bio skoro nov(stajao u kutiji 2 godine bukvalno) za 80e, da bih ga posle 2 dana video okačenog, sa sve mojim slikama, za 90e. :)

To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.

Tipično. Na KP sam prodao Blackberry koji je bio skoro nov(stajao u kutiji 2 godine bukvalno) za 80e, da bih ga posle 2 dana video okačenog, sa sve mojim slikama, za 90e. :)

To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.

Ja zato stavim malo veću cenu i preprodavcima se ne isplati da se gnjave za sitniš, pa me takvi uglavnom i ne zovu, jer kako mi se čini, uglavnom imam posla sa klasičnim pacijentima. Kada sam prodavao automobile, u oglasu sam napominjao da je cena fiksna, da je prenos obavezan, bio sam spreman da samo malo korigujem cenu i nisam imao mnogo takvih. Imao sam nekog pametnjakovića kada sam prodavao forda, što sam ovde napisao pre nekoliko godina (LINK), ali posle toga ne. Kada sam prodavao micubiši, dao sam oglas u nedelju i ceo posao završio 2-3 dana kasnije. Čovek je zamolio da auto pogleda njegov majstor, odlučio da kupi, došao da donese novac i izvrši prenos i sve je proteklo u najboljem redu. Cenu sam korigovao za neku sitnicu na auspuhu koju je trebalo rešiti, a koju zaista nisam primetio, i ceo proces prodaje je protekao korektno.

Evo korigovao sam oglas, sad je i moj zreo za ovu temu xexe

Jel može za 20 € ako je od hirurškog čelika, AAA i ako su svi hronometri u funkciji? :lol:

Last edited:
Ne, to je to, fali samo prva poruka, poruka upoznavanja nego mi je neko slao kolekciju na mail pa sam ih permutovao, ali car je, verujem da se može naći skx za 200 evra ali ne baš potpuno legalan ili sa creationwatches.com i jomashop koji su i sami polusiva zona ali to da ne računamo carinu, slanje... Ali mi je smešno, kako je počeo sa pričom očekivao sam impozantnu kolekciju a la Mario

Misliš nedostatak pameti i elementarne kulture? :)

Bože ko li postavlja ovakve oglase

View attachment 129355

sent from my Gant fashionphone

Mislim da je nemoguće da je to Milanov oglas. Nigde nije pomenuo fabrike sa zemljanim podom, radnike robove, smeće kopču, samo swiss made i sl.gfch.gif
Pre će biti da je ili neko hakovao njegov nalog na KP ili je oglas napisao pod prisilom.

Ukoliko je to nekim čudom ipak Milanov oglas, onda je .... neka Homer kaže šta nas čeka:

xfctg.jpg

Da mi je pročitati njegov oglas kada je prodavao Amfibiju.:lol:

Last edited:
hehe ma izgubio sam opkladu, a Peki projektuje mržnju na mene jer jako puno želi Mokija dvojku , a ne može da prežali ni kad je kupio jedinicu pa je menjao posle dva dana za SKX kojeg je isto veče dao u oglase hehe

Peki ima da ti vratim sve :hello:

Sky, ovo je J verzija, nije K verzija, ova je u Japanu pravljena hehe

P.S. Peki ako si prava mušterija, sat je tvoj, tri hiljade jeftinije nego u sense, nemaš bolju opciju, znam da ga mnogo želiš, i požuri, jer već u ponedeljak može da ga više ne bude u oglasima

Last edited:
Jeste J je od Japan a K je od Kolumbija. :D
Mene i dalje čudi da nisi pomenuo "smeće kopču" , "zemljani pod"...

PS- Da li je proverena informacija da se Seiko Monster 2 više ne proizvodi? Može li neki link gde je to potvrđeno?

Last edited:
Back