Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Jan 20, 2026 #1,861 Ne znam da li je ovo pisanje velikim slovima prva tri slova reči neka phihološka manipulacija da nas hipnotiše i navede na kupovinu.
Ne znam da li je ovo pisanje velikim slovima prva tri slova reči neka phihološka manipulacija da nas hipnotiše i navede na kupovinu.
Neša Super Moderator Staff member Jan 21, 2026 #1,862 Ne znam za psihološku manipulaciju u cilju marketinga, ali ako oglase čita onaj ko mu je predavao srpski, siguran sam da doživljava teške psihičke bolove.
Ne znam za psihološku manipulaciju u cilju marketinga, ali ako oglase čita onaj ko mu je predavao srpski, siguran sam da doživljava teške psihičke bolove.
sin.er Well-known member Jan 22, 2026 #1,863 Ok, so far so good, još jedan nepismeni kreten. Kindergeld iz Dojčland, socijala iz Bosne, malo sitnog kriminala i može se. I onda kreće hvalite me usta moja. Btw osim Darwila upitne ispravnosti, ostatak lota je za smeće Ali to nije sve! Ako oš slike uplati 2 eura! Da mi se da sjest u auto, otišao bi do Banja Luke samo da upoznam ovu velebnu figuru. Ziher ga zovu iz Christiesa za procjenitelja. What a time to be alive.
Ok, so far so good, još jedan nepismeni kreten. Kindergeld iz Dojčland, socijala iz Bosne, malo sitnog kriminala i može se. I onda kreće hvalite me usta moja. Btw osim Darwila upitne ispravnosti, ostatak lota je za smeće Ali to nije sve! Ako oš slike uplati 2 eura! Da mi se da sjest u auto, otišao bi do Banja Luke samo da upoznam ovu velebnu figuru. Ziher ga zovu iz Christiesa za procjenitelja. What a time to be alive.
Neša Super Moderator Staff member Jan 22, 2026 #1,864 Zar si imao živce da čitaš ovu salatu od misli? Prvi put čujem da neko traži da mu se plati za fotografije robe koju prodaje. Taj sigurno ima probleme u glavi.
Zar si imao živce da čitaš ovu salatu od misli? Prvi put čujem da neko traži da mu se plati za fotografije robe koju prodaje. Taj sigurno ima probleme u glavi.
Djordje Well-known member Jan 22, 2026 #1,866 Neša said: Zar si imao živce da čitaš ovu salatu od misli? Prvi put čujem da neko traži da mu se plati za fotografije robe koju prodaje. Taj sigurno ima probleme u glavi. Click to expand... Ili u glavi.
Neša said: Zar si imao živce da čitaš ovu salatu od misli? Prvi put čujem da neko traži da mu se plati za fotografije robe koju prodaje. Taj sigurno ima probleme u glavi. Click to expand... Ili u glavi.
Djordje Well-known member Jan 22, 2026 #1,867 Djordje said: Ili u glavi. Click to expand... Htedoh da napišem u novčaniku, ali...