...
(btw, nadam se da moja supruga nece doci na ovakvu ideju... :afraid![]()
Hvala bogu, moja gleda samo neke slike na forumu koje joj ja pokažem, tj. kada je u pitanju neki zaista lep sat. Da je drugačije obojici bi nam se smešio Limundo. Doduše, ne znam po kojoj bi nas ceni izlicitirali:lol: neso, sad nam jos ostaje da se nadamo da nam gospoje nece slucajno naici na ove postove, jer cemo obojica zavrsiti na limunadi, s pocetnom cenom od 10 din., sve zajedno sa satovima, a pritom nece imati problem s genitivom.![]()
Eto, ja sam npr. onaj poljot štoper dobio u razmeni za jednu raketicu i jednu pobeduIsti sistem primenjujem
Ako je neki sat očigledno skuplji onda to samo znači da sam do njega došao prvobitnom razmenom dobara(elektro-motor za Tissot i slično)![]()
:lol: neso, sad nam jos ostaje da se nadamo da nam gospoje nece slucajno naici na ove postove, jer cemo obojica zavrsiti na limunadi, s pocetnom cenom od 10 din., sve zajedno sa satovima, a pritom nece imati problem s genitivom.![]()
Eto, ja sam npr. onaj poljot štoper dobio u razmeni za jednu raketicu i jednu pobedu![]()