Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

Evo mene opet - jednostavno nisam mogao a da ne postavim ovo.......... neznam kako da ga imenujem....... mozda ORIGINALNIJI OD ORIGINALA iliti najoriginilniji
najoriginalniji model.jpg

Obratite pažnju na citate nemogu da se odlučim koji je žešći:

Ko ne primeti taj ne bi primecivao ni vanzemaljca u fotelji do sebe,

Svi satovi su automatik i kod svih su hronometri u funkciji. Ako negde i ne pise tako je jer ne nudim lose satove
Pod odredjenim uglom staklo relektuje izuzetno lepu plavu boju ali kada gledate sat direktno te refleksije nikada nema

Last edited:
Ha ha ha a ima robu za 500000e i sve orginali i dobri jer on ne prodaje lose satve??????
A hronometar radi pokazuje doba dana,mesec i datum.

greškom breitling.jpg

Ovde čovek lepo kaže da ih je dobio greškom - pošteno
Pa srećom po nas u konsulataciji sa poznavaocem došao je do toga da bi veleprodajna cena bila fer:)

E sad ide ono glavno: Gde je sat u kutiji u njoj će te ga i dobiti!??! Brate, a koji je sat u kutiji ? No to nije bitno ide i ako nepiše!

Trenutno je na "voćkici" takav skup tragikomičnih oglasa da je to :ahhhhh:
Neke neću ni postavljati tipa ne radi na beterije nego na pomeranje ruke, druge sam već komentarisao (najoriginalniji)
a evo nekoliko koji zavređuju poseban tretman

1. Za sve KOLEKCIONARE poseban i ekstravagantni sat "džabe"za kolekcionare.jpg -Duševan čova
2.Sat koji se čuje dok radi je zasigurno veoma loš-ovaj je dobar i "hronometri" radetih sat.jpg
3.Za ovaj nemam komentar....možda skoro ko nov par nedostataka - sitnicamali problem.jpg

Hajde da kažem da donekle imam razumevanja za ovakve oglase, ali baš me zanima ko je licitirao ovaj poslednji :stupid:

A ja vidim nešto mi fali kad ono ispustio četvrtog sa spiska
4. Nije siguran u originalnost ali mu MANOMETRI svakako ne rademanometar.jpg možda je sat hidrauličan ili radi na toplu vodu ?

Popovac meni ovde najvise smeta sto covek ne zna da li je orginal.

Osnovana sumnja postoji čim manometri ne rade :D - šalu na stranu više od 90% njih se pravi blesavo i naivno - "kao grabljivac koji se pretvara da je hrana za svoj plen":sneaky::sneaky:.

Evo jednog veselog oglasa sa trule voćke. Ne znam da li mu je mesto među smešnim oglasima, ili kao smešan pokušaj bednog prevaranta.

Tekst:
Ime sata ZE IH je kazu nastalo kao skracenica od nacistickog pozdrava zeig heil
Iznad imena sata su krila sa krstom izmedju tako da bi trebalo da je avijaticarski sat..
Na poledjini su na dva meste oznaka i pecat 18 750 da li je zlato ili pozlata ne znam...
Na netu kazu da ih je radio lonzin ali nisam uspeo da ga otvorim,nemam taj alat
U svakom slucaju,sat je ispravan u odlicnom stanju i pravi raritet i kolekcionarski primerak !!!!
!

Slika: originalslika-7877541.jpg

Nacistički pozdrav se piše malo drugačije - Sieg Heil. Nesrećni prodavac nije uspeo ni da prepiše ime sata kako valja, jer se proizvođač zove Zeoih, a biće da je postavljač ćorav k'o krtica, jer u oglasu navodi da su u pitanju krila sa kukastim krstom, a krst izgleda uobičajeno. Inače, grb Luftwaffea izgleda ovako: http://www.warrelics.eu/forum/milit...293979-luftwaffe-helmet-german-helmet-125.jpg

Jaoj Nešo, svaka ti čast za komentar ovog oglasa.
Ne mogu da se zaustavim od smeha, boss se pita da li sam normalna... Možda i nisam...

:lol: :lol: :lol:

Pozz!

Vise ne znam da li je smesni ili tuzno, ali VRHUNSKA EKSTRABAG(zajeb)ANCIJA je odlican marketinski slogan.
Capture.JPG

Dobar mu je i opis predmeta:
neznam ko je proizveo ovu štopericu piše toliko sitno trebaju mi durbini da pročitam mehanička radi pa ko želi da meri vreme tu je polovna ispravna štoperica srećno

Back