D Djordje Banned May 11, 2012 #241 Bilo je ranije ovakvih slucajeva sa spajalicama i cackalicama. Vukas je to dobro okarakterisao. Last edited: May 11, 2012
anbeast New member May 11, 2012 #242 Ja sam samo zasluzan sto sam ga prosledio ovde. Moj drug mi je poslao link. Sve zasluge za iskopavanje idu njemu Pitacu ga kako mu je palo na pamet da pogleda oglas...
Ja sam samo zasluzan sto sam ga prosledio ovde. Moj drug mi je poslao link. Sve zasluge za iskopavanje idu njemu Pitacu ga kako mu je palo na pamet da pogleda oglas...
W Wildboar New member May 11, 2012 #243 Danas sam naleteo na taj oglas preko naslovne strane limunda. Valjda ide na naslovnu jer je bas mnogo puta pogledan.
Danas sam naleteo na taj oglas preko naslovne strane limunda. Valjda ide na naslovnu jer je bas mnogo puta pogledan.
sonebg New member May 11, 2012 #244 Odlična stvar sa ovim oglasom. A u "Pitanja člana" je smestio sve probleme vezane za Limundo
V Vukas New member May 11, 2012 #245 Krčka se tu nešto... danas je A4 izašao na cifru sa 20 nula, onda su ga skresali, sad opet raste...
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member May 13, 2012 #248 anbeast said: Opet OFF TOPIC (doduse, jeste u pitanju oglas). Prosto sam morao ovo da podelim sa vama:lol: Papir A4 - Limundo.com (obavezno procitati pitanja i odgovore) Click to expand... Prijatelju, hvala na ovome, slatko sam se ismejao. Ovo je toliko dobro da treba da ide u sekciju sa vicevima :lol:
anbeast said: Opet OFF TOPIC (doduse, jeste u pitanju oglas). Prosto sam morao ovo da podelim sa vama:lol: Papir A4 - Limundo.com (obavezno procitati pitanja i odgovore) Click to expand... Prijatelju, hvala na ovome, slatko sam se ismejao. Ovo je toliko dobro da treba da ide u sekciju sa vicevima :lol:
B bajker71 New member May 17, 2012 #249 Ovo je po meni jedan o najjačih oglasa. Mnogi bi mogli da se pronađu ... :lol:
milan zmaj New member May 18, 2012 #252 Da li ima...da se ne izrazim kako bi trebao..likova koji padaju na ovo )))
G Giga New member May 28, 2012 #255 A da nema samo kod nas gluposti pobrinuli se Italijani na poznatom sajtu
Serb New member May 28, 2012 #256 Inace naslov je Ferari najoriginalniji model, i obrati te paznju na vanzemljake:lol: hahahahhaha
Prolaznik New member Jun 1, 2012 #257 sad naletoh na limundu na jedan vrhunski swiss made Smoč :laugh:
backarelli New member Jun 1, 2012 #260 Da li je i Smoč u grupaciji Swatch-a ? Možda je to diver verzija...