Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

Nešo, mislim da bi posle tvojih pitanja prodavac zatvorio svoj nalog i krenuo da se bavi nečim drugim...možda bi čak našao neki pošten posao...:D

Ovaj... prvo je rekao da ne prihvata ni za veću sumu, a kasnije je poslao poruku u kojoj pita da li ga zaje**** :lol:

Pošto nemam tamo sto naloga, jel ima neko ko bi hteo da ga pita za onu gumu, ili da predloži zamenu za tovne piliće, vazduh u konzervama, džempere za prehlađene papagaje, kineske gaće sa greškom, pantalone sa četiri nogavice ili tako nešto? :D

Evo jednog konspirativca i dobre dušice koja prodaje longines za 30% cene, al' nema slike i dogovori moraju da budu tajni.

nevidljivi longines.jpg

Ne znam zašto, ali mi se čini da bi mu valjalo ponuditi onu polovnu gumu i častiti ga sa onih dvadeset po turu. :lol:

Pozdrav Matori zanima me da li si zainteresovan za razmenu posto ja duboko verujem da je sat zaista original i u to nemam sumnje citajuci tvoj oglas. Mene zanima posto imam farmu tovnih pilica i po kojeg petla u mestu Skrzuti da li si kojim slucajem zainteresovan za neki vid razmene?? Dacu ti i vise tovnih pilica saobzirom da i sam kazes da si spustio cenu i da sat vredi vise. Torima radujem se nasoj saradnji.

Poslao sam nasem prijatelju koji prodaje iwc predlog , da vidim da li hoce zamenu, naravno sve pravopisne greske su namerne
:D Cekam odgovor:)

Samo se ti zezaj, a ako je tip plaćeni ubica koji se upravo vratio sa robije, cela priča neće izaći na dobro... :lol:

Hheheheh ljudi ima sanse da kupim sat, jos malo ubedjivanja, i ode mi kokoska Mileva i peto Milojica:lol:

Evo ga odgovor:

Paaa... hvala na ponudi ali nisam razmiljao na temu razmena neka ili kompezacija... za sada... Pozz

Samo se ti zezaj, a ako je tip plaćeni ubica koji se upravo vratio sa robije, cela priča neće izaći na dobro... :lol:

Hehhehehe sta me briga Neso ovo je tvoja ideja, tebe ce da juri:lol:

Djole* Evo celo jutro utovaram, spreman sam:lol:

Last edited:
neka nova Omega

Oznaka :

co-axial
chronometar
150m/500ft

OMEGA Seamester PROFESIONAL.

Limitirano izdanje u 100 primeraka. Radjeno za Michaela Schumachera sa oznakom :
SPEED MASTER RACING I SA GRAVUROM FERARIJA.
speedmaster and seamaster u isto vreme

Back