Šta kuvaju/jedu ljubitelji satova

Ajoj, de nabasah na ovu temu, mljac,mljac.... Jedem sta stignem, kad stignem i koliko stignem. Nekada jednom dnevno, nekada 6 puta. Nekada mrvicu ili dve, a ponekad kilogram ili dva. Prava paleo-dijeta. Ko pecinski covek. :)
Spremam u poslednje vreme retko. Pre dve nedelje sam spremao pasticio. Dokument o tom kulinarskom poduhvatu, na zalost - nemam :D Verujte mi na rec, bilo je izvrsno. Muskatni orascic daje vrlo, vrlo neobican ukus na koji se treba navici. Jelo je u sustini varijacija na temu lazanja...

PS. Odo da zderem cufte (4 put ovog dana) :lol:
PPS. Jaooooo....onaj burek sa prethodne strane....:drool::drool:

Bogami, preko slike bih rekla da je bas ukusan! Nemojte ceo smazati od jednom, a dijeta?

Daaaajjjj ShmizzzZZZ , ne zahebavaj...:no: kući dijeta, a što se sabijaju pice u Ponču i rolovano u Žaru, to nema veze :laugh: hehehheH

___________________________________________________________________________________________________________

Večeras se snalazim sam, žena kod rodbine. Brzinsko spašavanje nema lepotu prikaza i fotke , ali gladan stomak ne hebe finoću i fenseraj :D ....zato, nema fenseraja i fotke za "najbolji kuvar" , ali zagoreli kaubojski tiganj, mučenica od 22 grada, kobaje , maslinke i paprika u pavlaci i te kako prijaju "usamljenom želudcu" .... heheheeee:laugh:

qx3rex.jpg

Ogladnim cim otvorim ove vase slike...

Cak sam i Shmizli dao lajk za onu njenu vegetarijansku varijantu :laugh:, iako imam osjecaj da bih bez mesa umro u mukama vec nakon dva-tri dana. :D

Posto ja jedem k'o konj, da se ne lazemo, a i obozavam da kuham, moram vam se zahvaliti na ovoj ukusnoj temi. :thumbsup:

Nazalost, u zadnje vrijeme posao me lisio ovog zadovoljstva, pa jedem sta stignem, ali kad ulovim vremena za nesto novo, napravicu par fotki.

Za sada cu vas pocastiti slikama mojih ranijih "radova", zadnjih par godina... Slike je uglavnom pravila moja djevojka, uz par mojih (one najlosije) pokusaja "foto-arta".

Elem...

az1.jpg az2.jpg

ff.jpg sv.jpg

pl.jpg IMG_1973.jpg

Malo teletine

td.jpg

I jedan meni veoma drag recept, koji sam naucio na otoku Bracu, od jedne stare mjestanke (radi se o zeni-babi, tako da ne pomislite sta zlocesto :laugh:)

br.jpg

Last edited:
OVO NEMA SMISLA!!!!! Jeo sam pre dvajes' minuta... Crvendaci, ZAKLJUCAVAJTE OVO ZLO AKO BOGA ZNATE... Stvar je ozbiljna jer sam i ja dao lajk Gazdarici sa veceru bez mesa :D
748589.jpg

Back