Šta radite trenutno???

Spremam se da rastavim ovaj mehanizam, uz fotografisanje svakog koraka, a zatim da probam ponovo da ga sastavim. Mada mi se čini da će se sve završiti na rastavljanju. :D
Inace, da li neko zna koji je mehanizam u putanju? Ja nemam pojma. :(

A evo i slike

Attachments

• uploadfromtaptalk1379614303667.jpg
    uploadfromtaptalk1379614303667.jpg
    109.8 KB · Views: 124
Last edited by a moderator:
Trebalo bi da je ukrasena molnija 3602 sa preciznim regulisanjem. Postavi ako te ne mrzi i prednju stranu.

Last edited:
Pola zavrseno pola ceka jos popravak pogled u musterijinu kutiju junghans satova i moju prljavu radionicu ali moram na pivo bice pospremanja posle ziveli IMG_1860.jpg

Ajde malo da ozivimo opet temu vidim da niko vise ne pise , ja trenutno studiram jedan mehanizam a kad budem gotov napisacu nesto o njemu

Ne napreduje nikako, odloženo dok ne nabavim odgovarajući alat. Onaj kineski alat je krš živi, šrafcigerima iz njega se ništa ne može odviti, otprilike su 3 puta deblji od šrafova na mehanizmu. Mučio sam se pola sata i odustao. :)

moze samo taj jedan ali retko gde ga mozes nabaviti, ja sam kupio u merkuru na bezaniji, a imas predstavnistvo uniora u gospodara vucica na vracaru...e sad, za neke srafove na molniji ipak mi se cini da je veliki

Pijem pivo, gledam Baltimor-Bafalo...

WP_20130929_002.jpg

da, zaboravih i da spremam veceru, sad sam izvadio iz rerne pa se setih :)

WP_20130929_006.jpg

Last edited by a moderator:
da bas tako nekako proculo se da ih dobro popravljam pa evo sad ima ih 3 jos za popravku , ma polako bice a da budem i iskren ni neradimi se danas

Back