Bar dan svima svaka cas cika Zma pa vi bas volite vino ako ako i ja volem Pivo nego evo nove lepotice za servis tj popravak videcemo sta joj je sad se upoznajemo samo
A ja,ja trenutno tutunim ispred ambulante!
Doboj: tmuran,oblačan,maglovit - nadam se da slika prikazuje trenutne vremenske prilike. Jedino vam ne mogu prenijeti miris dima iz gradske toplane (udaljena oko 2km od grada)!
Dado, hvala! Biće to uskoro OK, samo da i kod nas počnu redovno da greju. Ali s obirom da je u BGD-u sunčano ne verujem da će se uskoro kod nas tako pušiti odžaci toplana.
Pozz!
Simke, zanimljiva sprava, cestitam na nabavci.
Mogao bi kad budes imao vremena da napises nesto vise o tome, princip rada, kako se meri, kako se podesava i tako to.
Ako se neko seca gore pomenutog sata ili ti oldtajmera upravo je dobio novo odelo a ja sam naravno kao i uvek fotografisao i da vam podelim a usput i pokazem kako da napravite sami cifer evo par slika nazalost zbog updata na mom telefonu izgubise se slike sa kompletne revisije sat i poliranja mehanizma kao i sve ostalo tako da je ovo sve sto je ostalo i trenutno uzivam u rezultatu a sta vi mislite ?
Danas posle dugo trazenja konacno dopremljen posle 3 sata voznje moj novi ( stari ) stol do ovakvih stolova se tesko dolazi jer su skupi i brzo se prodaju , eto imao sam srece pa uspeo pravi Casovnicarski stol iz 70 tih kupiti u super stanju 110 visine sa pomerljivim nogicama , 60 cm sirine i 110 duzine , posebno oblikovane stranice za naslon ruku i 8 ladica za pohranu alata , sta da kazem presretan sam koliko ja toliko i moja kicma se raduje ziveli
E, blago vama, ja dolazim k'o da sam pao s marsa. Uvalili su mi da radim deo akreditacije fakulteta, pa se gnajvim sa dvanaest predmeta. Zbog toga nisam baš redovan na forumu, mada računam da ću za oko nedelju dana biti slobodniji. Hvala svima koji su se raspitivali gde sam. Tu sam, zatrpan hartijama i fajlovima iz kojih povremeno izvirujem.