R raketa-paketa New member Dec 3, 2012 #1 u moju kolekciju sletio je stari mesingani brodski sat navijać ispolirao sam ga sjaji e sad kako ga zastiti da uvijek ostane takav ?
u moju kolekciju sletio je stari mesingani brodski sat navijać ispolirao sam ga sjaji e sad kako ga zastiti da uvijek ostane takav ?
Shmizla Administrator Staff member Dec 3, 2012 #5 Evo ovde možeš pronaći uputstvo za postavljanje slika: LINK. Verujem da ćeš se snaći, nije baš toliko teško. Pozz!
Evo ovde možeš pronaći uputstvo za postavljanje slika: LINK. Verujem da ćeš se snaći, nije baš toliko teško. Pozz!
S spar New member Dec 3, 2012 #6 raketa-paketa said: u moju kolekciju sletio je stari mesingani brodski sat navijać ispolirao sam ga sjaji e sad kako ga zastiti da uvijek ostane takav ? Click to expand... bezbojnim akrilnim lakom,ja sam zastitio takav sat,barometar itd
raketa-paketa said: u moju kolekciju sletio je stari mesingani brodski sat navijać ispolirao sam ga sjaji e sad kako ga zastiti da uvijek ostane takav ? Click to expand... bezbojnim akrilnim lakom,ja sam zastitio takav sat,barometar itd