Druze, citiras pogresnog coveka, nisam ja kopetentan da pricam o tim stvarima, samo pisem ono sto po negde procitam, ali to je nizi nivo amaterizma

al zato znam nekoga ko zna , samo je pitanje da li ce on da ti odgovori na ovo

Sad moze samo da se nagadja da li je dobar ili los, trebale bi proci godine za tako nesto(pricam o powermaticu80), jedine informacije se mogu videti kada neko prijavi problem na nekom forumu, al opet su to usamljeni slucajevi. Tesko je naci uopste sliku tog dela mehanizma, a kamoli podatke o kvalitetu. Sta je razlog tome ne znam, znaci ne samo da nema nekih zvanicnih informacija o mehanizmu, nego nema ni nezvanicnih(da neko rasturi mehanizam i da prica o njemu). Al ono sto znam je da se meni to ne svidja, cak ni ta verzija sa 25rubina koja ima metalne delove. Sto je jos gore, pitanje je i politike Swoca, sta oni uposte zele sa ovim mehanizmom, da li zele potpuno da iskljuce neoficijalne servise( koji su vec u velikoj meri izbaceni iz posla kada se radi o luksuznijim brendovima), posto se ne moze podesavati tacnost sata, vec se podesava u maticnoj fabrici biga pitaj na koju foru. Ono stonje cinjenica je da su satovi sa tim powermaticom jeftiniji nego sto bi bili sa 2824.