Steinhart satovi

odlicno, to onda nije tako lose, sad citam, 4L ide u satove >500evra, ovaj je sigurno ovako lepo ukrasen jer je LE, inace izgleda obicno

Elem, je l' je Soprod A10 po vama bolji i od ETA 2824, valjda mu je ona alternativa

Mislim da je on zamisljen kao zamena za 2892 od kog je definitivno bolji, ali nazalost i skuplji.

Evo sad gledam na njihovoj FB stranici su objavili da moraju malo da odloze zvanicno predstavljanje ovog novog LE modela zbog pogresno ispisanog naziva na kucistu. Izgleda da se Kinez koji je to pravio malo zapio.guy_drunk.gif

547386_567569509952482_529680924_n.jpg

Samo da ne bude zabune posto ne znam pouzdano ko im pravi kucista, ja sam ono za Kineze lupio, posto mi to lici na njih,ali ne mora da znaci da su oni.:dontknow:

Bio sam jednom u Kini pre jedno 10 godina,fabrika koja zvanicno radi za jedan poznati brend,a preko puta po zavrsetku rada u toj fabrici rade iste te kopije....Kad bi se pogledao kvalitet originala i kopije ne bi se znalo iz koje je fabrke...
ovo je mozda samo greska u kalupu :)))

Nije uopste u vezi satova....alata!!!!!
JES BIO SAM U FABRICI SATOVA HEHEHEHE
DA OMEGA IZ KINE

heheh a tamo pored kopija prave i Seika :))))

To je bila Omegina fabrika garant, nego nece da prizna.:flapper:

Sto se Seika tice to vazi samo za "k" verziju, posto je opste poznato da se "j" pravi u staroj carskoj palati u gradu Kyoto.;)

ne znam ja sad da li je k ili j...llutrija lutrija...:P
nema Omege za predznakom K :))))
necu oko ovoga da dizem galamu,samo nisam mogao da izdrzim :)

Ma salim se ja naravno, ali kad vec idemo u off......
cuo sam i ja slicnu pricu, to za prvu i drugu smenu, kao i da je nekoliko ozbiljnih fabrika propalo, upravo zbog toga(fabrike koje nemaju veze sa satovima).

Back