Stowa chrono 2010

dragon

New member
Reaction score
36
Novi Stowa hronograf sada uživo... Jeste sat relativno skup, jeste da pomalo liči na Schauer seriju satova ali iskreno, ja sam :man_in_love:

StowaChrono-2010.jpg

StowaChrono-2010-1.jpg

StowaChrono-2010-2.jpg

StowaChrono-2010-3.jpg

Tehničke karakteristike:

Case: stainless steel matt/polished, diameter 41 mm, height 14,5 mm, strap size 22 mm, front and back sapphire crystal, 5 ATM

Movement: Valjoux 7753 automatic movement, power reserve min. 40 hours, with golden STOWA engraving on rotor

Dial: bronze, applications diamond cut, silver coated
Hands: redgold plated

Strap: Napa leather strap with white stitching 22 mm in black or brown, various croco straps available, deployment buckle optional, Milanaise metal bracelett 22 mm

Price: 1680€

Dodatne informacije na linku: http://www.stowa.de/basel2010/en/stowa-chrono.php

Fotke koje je napravio Mike sa WUS-a...

Poređenje sa Schauer Kulisse 11

Uh,uh....:congrats:

Vidim da je kod Mike brušena verzija čelika,a na polirana! Polirani čelik je mnoooogo ljepši na ovom modelu! To što je sličan Schauer satovima je sasvim logična stvar - ipak ih pravi isti majstor!

Super sat,meni malo preskup za ono sto nudi radije bi dodao jos koji euro i uzeo nesh od drugih njemackih proizvodaca.
Moram priznati da su me Mike-ove slike pomalo razocarale,no mozda je to zbog sivog remena i brusena kucista.Meni je njihova MO jos uvijek najdraza.Evo link jednog zadovoljnog kupca:

Last edited by a moderator:
Fin opis(kao i svaki njegov) ali se ne slažem sa konstatacijom da je Stowa Chrono u poređenju sa Schauer Kulisse,sat za siromašnije ljude! Sa slika se ne vidi nikakva razlika u kvalitetu,a osim šireg bazela i 12 šarafa na Kulisse,skoro da nema razlike ni u izgledu sata!
Da ne govorim o tome da se za 1 Kulisse može kupiti 2 kom. Stowa Chrono!

Meni se dopada Stowa chrono. I mislim da za te bare se dobija vrlo lep elegantan sat. Inace, ja ovaj oblik kazaljki zovem zecje usi, i dobro su ukloplle kod ovog modela.

Back