moje mišljenje bi se moglo učiniti sasvim ispravno nebitnim jer ja niti sam imao stowa sat niti ovaj planiram da kupim nažalost jer mi je stowa jedan od omiljenih satova i želja mi je da jednog dana jednu kupim ali čitajući dva strana foruma shvatio sam da ono reflektuje stavove drugih ljudi, mnogih ljudi koji su iste kupoval iili imaju nameru da kupe i ovaj
pored već obimne serije B Uhr satova po kojima je Stowa i postala poznata i koji su prva asocijacija poznavalaca satova, jer poznavaoci je i kupuju zar ne, ja ne vidim smisao i ove serije, iako mi se sviđa, uz to je najmanje 30% skuplja
sat koji ima već poznat, isproban i veoma pouzdan mehanički mehanizam ukrašen ženevskom šarom, koji je dodatno podešavan u najmanje 3 ili 4 pozicije i temperature ne može da nema nikakvu horološku vrednost i tu sam ipak malo preglasan bio, mada horološku vrednost čini i ona neopipljiva ''istorijska'' komponenta koju Stowa svakako poseduje, ali ne i ovaj sat, jer koliko sam ja istraživao i saznao, ovo je potpuno novi model, na prvi, drugi, tako i na treći pogled veoma sličan gorepomenutoj seriji koja nam je svima prva asocijacija na pomen imena Stowa, a opet toliko skuplji
da ne dužim dalje i od odgovora pravim esej, ionako nećete čitati , ovo je ukratko na brzinu