RUS Moderator May 22, 2014 #41 Koristi Superluminovu, osvetljenje je plave boje. Evo jedne slike sa interneta.
max pain New member May 22, 2014 #42 RUS said: Koristi Superluminovu, osvetljenje je plave boje. Evo jedne slike sa interneta. View attachment 91287 Click to expand... Koliko je trajnost ove konkretno plave boje superluminova?Pogledao sam i na grafikonu da imaju i oznake,konkretno zna li se koja je ovde na ovom satu?
RUS said: Koristi Superluminovu, osvetljenje je plave boje. Evo jedne slike sa interneta. View attachment 91287 Click to expand... Koliko je trajnost ove konkretno plave boje superluminova?Pogledao sam i na grafikonu da imaju i oznake,konkretno zna li se koja je ovde na ovom satu?
RUS Moderator May 22, 2014 #43 Ne znam tacno, ima na Google, mozes i sam to da pogledas. Sto se tice trajnosti, kazu ljudi da je dosta dobra. Evo ti par linkova, ima ih jos dosta kad se na googlu upise Certina DS Action Diver Review: Certina DS Action Diver Titanium Certina DS Action Diver Automatic Review (C013.407.17.041.00) Watch Reviews by MCV: Review of Certina DS Action Titanium Automatic Diver Last edited: May 22, 2014
Ne znam tacno, ima na Google, mozes i sam to da pogledas. Sto se tice trajnosti, kazu ljudi da je dosta dobra. Evo ti par linkova, ima ih jos dosta kad se na googlu upise Certina DS Action Diver Review: Certina DS Action Diver Titanium Certina DS Action Diver Automatic Review (C013.407.17.041.00) Watch Reviews by MCV: Review of Certina DS Action Titanium Automatic Diver
max pain New member May 22, 2014 #44 RUS said: Ne znam tacno, ima na Google, mozes i sam to da pogledas. Sto se tice trajnosti, kazu ljudi da je dosta dobra. Evo ti par linkova, ima ih jos dosta kad se na googlu upise Certina DS Action Diver Review: Certina DS Action Diver Titanium Certina DS Action Diver Automatic Review (C013.407.17.041.00) Watch Reviews by MCV: Review of Certina DS Action Titanium Automatic Diver Click to expand... Ok,hvala na informacijama
RUS said: Ne znam tacno, ima na Google, mozes i sam to da pogledas. Sto se tice trajnosti, kazu ljudi da je dosta dobra. Evo ti par linkova, ima ih jos dosta kad se na googlu upise Certina DS Action Diver Review: Certina DS Action Diver Titanium Certina DS Action Diver Automatic Review (C013.407.17.041.00) Watch Reviews by MCV: Review of Certina DS Action Titanium Automatic Diver Click to expand... Ok,hvala na informacijama