Svet Satova - Android Aplikacija !

Sa kojom ocenom biste ocenili Android aplikaciju foruma SvetSatova?

• Total voters
    16
Re: Svet satova na Android platformi

Gazda, samo da proverim - da li ce sledeca verzija biti kompatibilna sa TapaTalk-om? Pa da mi sa jeftinijim kartama (citaj WP7 :)) mozemo da se ukljucimo...

Jos jedan glas za TapaTalk podrsku. Bilo bi zaista sjajno kada bi postojala i podrska za taj program..

Recite mi samo da li je Tapatalk besplatan za Android i WP7? Za iPhone je 2.99$.

Nemojte pogrešno da me razumete, ja bih napravio podršku za Tapatalk, ali nisam siguran koliko bi ljudi bilo spremni da plate za aplikaciju.

Sto se tice Android platforme, placena verzija moze da se nadje na XDA forumu i preuzme besplatno :) Da se razumijemo, nije da promovisem na bilo koji nacin pirateriju, nisam ni siguran da je to piraterija u ovom slucaju, ali samo konstatujem da moze da se 'skine'. Ja je koristim i nesto me ne grize savjest :) a ukoliko je neko zeli, mogu da mu je posaljem. Sto se tice WP7 i IOS-a, nisam siguran, al' pretpostavljam da je slicna situacija. U svakom slucaju, ako nema puno korisnika Tapatalk aplikacije mozda onda nije ni opravdano praviti podrsku, mada bi zaista bilo dobro :)

Pozdrav

Za WP postoji free light verzija a za Android je cini mi se besplatna Convo...

+ 1 za Tapatalk!!!!!!!! to bi bilo fantasticno, ne bih morao ni da palim komp ;)

Vise ne ulazim na komp ovo zaeovoljava svaki moj uslov a ima ih puno :)) pa cak ima i zeleni kruzic mogu videti ko je dostupan.

Uzivancija! BoardExpress za WP7 radi ko ........ satic (po zelji upisite firmu u prazna polja ;))
Sent from my Lumia 800 using Board Express

Vidio sam da postoji aplikacija za Android i Iphone(IOS) nego me zanima da li postoji i za IPad pitam ovdje da ne otvaram novu temu samo zbog toga

Hvala

Nažalost za IPad ne postoji Svet Satova Forum aplikacija. :(
Za sada podržavamo samo aplikacije za mobilne telefone.
Pozz!

Back