"Svet Satova" limited edition sat

Nisam sigurna da je 5 dana dovoljno vremena da svi glasaju. To kazem jer mozda neko zbog obaveza ne moze doci na forum i onda nece uspeti ni da glasa. To ipak mora biti duzi vremenski period da bi svi videli temu i kako bi stigli da glasaju. Pozz!

:lol:

Evo neka moja gruba procena:

1. varijanta Classic: 100USD + 20USD za dostavu

2. varijanta SE: 135USD + 20USD za dostavu

3. varijanta: ? + 20USD za dostavu

A kada budemo odlucili sta zapravo zelimo, onda cemo traziti ponudu (ili ponude) od Meranoma.

Last edited:
Ma ovo je sad samo "razvodnjavanje salate" po meni.... veberz je odradio vrhunski posao, samo je ostalo 50tak ljudi da udari štih i to je to.... meni iskreno ove nijanse sada i ne utiču toliko na estetiku LE-a. Glavno je odradjeno i gotovo....

Slazem se sa Bakareliem, i prosto bih napisao nesto, nadam se da niko nece uzeti to licno, to je samo moje vidjenje.
17.4.2012 je datum prvog posta u ovoj temi. Ako ovako nastavimo vrlo lako ni do 17.4.2015. necemo se pomeriti sa ovog mesta. Izuzimajuci clana Zma, koji je u rekordnom roku kontaktirso ljude sa Meranoma i na neki nacin nam otvorio vrata (nisu nas u startu odbili) celoj prici, i clanu Veberezu koji je takodje skoro momentalno napravio sasvim dovoljno predloga, sta dalje sledi... Raznorazna pitanja tipa "da li ovo moze ovako, i da li ovo moze onako". "kako bi stajala ova boja, jel moze druga nijansa", "da li je tabla malo ukrivo ili nije ukrivo".

Prosto imam utisak da bi, uz malo preterivanja, svi zeleli da dobiju sat prilagodjen svojim zeljama, po maksimalno mogucoj nizoj ceni. A to nema nigde, pa cak ni medju 1500 verzija amfibija, na skoro svakoj mozemo naci manu u detaljima o kojima ovde raspredamo.

Licno mislim da u ovoj temi i prethodnim anketama ima sasvim dovoljno materijala da se prekine sa beskrajnim glasanjima, i da se kontaktira meranom. Mislim da to administratori treba da ucine i da u najkracem roku izadju sa recimo dva predloga sa cenama i rokom izrade. recimo

amfibia 710 klasicna....cena...rok dostave
amfibia 710 SE "look" -II- -II-

Ukoliko projekat propadne, onda mozemo do mile volje, naredne dve, tri godine da pisemo sta nam se nije dopalo,i sta bi zeleli, pa posle toga ako ima entuzijasta da sve to sabere i oduzme, pokrene novu inicijativu.

Postavili smo obaveštenje tj. poziv svim posetiocima foruma za priključenje u diskusiji i glasanje u anketama o Svet Satova LE satu.

Evo ga i mali screen shot:

Screen Shot 2014-10-16 at 7.57.19 PM.png

Pozz! :)

Dobila sam informaciju od člana Zma koji je već pisao Meranomu... Elem, ekipa Meranoma je trenutno na sajmu satova u Moskvi, i kako kažu trenutno ne mogu detaljno da se posvete našem zahtevu. Javiće se sa više detalja kada se vrate standardnim obavezama. Koliko sam pogledala, sajam traje do 18. oktobra 2014. godine. Ostaje nam da malo pričekamo pa da vidimo šta će nam reći, tj. šta ćemo činiti...

Pozz!

Добро пожаловать | Moscow Watch Expo

Dizem temu iz mrtvih u nadi da neko mozda ima neki predlog, mozda neku ideju ili kakve novosti?
Trenutno na ebay-u vlada pomama za satom radjenim za jedan Spanski forum.
Vostok Special Edition | eBay
Kapiram da nas i dalje nema 100 koliko bi bilo potrebno za porudzbinu, ali kad su Spanci mogli mozemo i mi. :)

хах па где 130евра за овај сат, то могу шпанци, ми овде не можемо тек тако толико скупе сатове да купујемо ради форе

ми можда можемо да се дог да купимо нови луч од 20евра и то је то, нико га овде нема, а амфибију већ сви имају, многи и по неколико комада, а и није више ни јефтина

милане бре! морам да те прекорим!
за сат који човек хоће се не пребрајају новци!

то ти је као девојка која ти се свиђа. ту се не штеди. ниси ваљда пироћанац бре?

:d :d

Last edited:
Nisam dovoljno spretan, na cirilicu mi pise mala slova i kada hocu velika :(
A za cus ce vidis ti bre! Samo da te srednem jednom!

Meni je malo falilo da uzmem sat koji je izradjen za godisnicu leta Vostok 5 preko WUS foruma, a koji je kostao 80e pre ako se ne varam dve godine, tako da taj cenovni rang nije izvan nasih mogucnosti. Poenta je da je zainteresovanje za ovako nesto splasnulo i to je to.
Razlog zasto je ovaj sat na ebay-u trenutno 130e nije zbog toga sto je toliko kostao, jer je veroavatno i bio nesto jeftiniji, nego zato sto ga nema u prodaji.

papir trpi sve, može oon i dve nule da dopiše ali ovo nisu realne mogućnosti ovog sata, no čini mi se da oni pokušavaju da od njega naprav eklasika, pa naravno veštački mu dižu ceu i grade priču, što su radili svi u časovničarskoj industriji

ja i dalje mislim da je to opet iznad naših mogućnosti, a i rusi se nisu ni javljali, šta god da se odabere, preko 20 komada nećemo moći da sastavimo

Back