Swatch Holiday Twist satovi

Shmizla

Administrator
Staff member
U ovom periodu smo sa mnogih strana okruženi zimskim i prazničnim motivima, stoga vam i mi predstavljamo jedan simpatični modela sata baš u tom stilu. Swatch je i ove godine pred novogodišnje praznike predstavio novi model. Ukoliko vam njihov novitet "ne uhvati oko", moramo priznati da njihova velika ponuda satova raznolikog dizajna nudi mogućnost da odaberete pravi model za sebe. Ali, bilo kako bilo, nekoliko narednih redova posvećujemo časovniku inspirisanom Božićem i Novom Godinom.

Swatch-Holiday-Twist-satovi-watches-2.jpg

Swatch Holiday Twist satovi su inspirisani predstojećim praznicima i periodu darivanja. Novi model je pre svega muški časovnik s kvarcnim mehanizmom, a uopšte ne bilo iznenađujuće da ga i po koja dama ponese na svojoj ruci. Holiday Twist se izrađuje u ograničenoj seriji od 14.999 primeraka.
Swatch-Holiday-Twist-satovi-watches-4.jpg
Duh novogodišnjih i božićnih praznika se provlači kroz tematiku Swatch-ovog noviteta. Tu je kaiš sa šljokicama, kao i providno kućište i brojčanik, dok se u donjem delu belog brojčanika nalazi jedan detalj - minijaturna jelka. U stvari, u pitanju je prozorčić u obliku novogodišnje jelke u kome se smenjuju različiti zimski motivi. Tokom njihovog smenjivanja možete zapaziti i Sneška Belića, nezaobilaznog motiva u ovom periodu.
Swatch-Holiday-Twist-satovi-watches-1.jpg
Swatch Holiday Twist satovi se isporučuju u specijalnom ukrasnom pakovanju sa zlatnom kartonskom jelkicom pri vrhu. Na njoj se kao dodatna dekoracija nalazi i kartonska zlatna jelkica, koja može da se skine i stavi na pravu jelku kao ukras.
Swatch-Holiday-Twist-satovi-watches-3.jpg

 Referentni broj: SUOZ709S
 Naziv: HOLIDAY TWIST
 Model: muški
 Brojčanik: bele boje sa zlatnim šljokicama, sa otvorom u obliku novogodišnje jelke  Kućište: od providne plastike sa šljokicama
 Narukvica: od providnog silikona sa zlatnim i srebrnim šljokicama
 Specijalno pakovanje: u obliku valjka, sa novogodišnjim motivom, na vrhu se nalazi ukras u obliku jelke
 Limitirana serija: 14,999 komada
 Mehanizam: kvarcni
 Dostupnost: od novembra 2014

Swatch

Meni ovo lici na zenske satove.....koliki je precnik? Ma nema veze, i zene nose velike satove.....
Ali ovo za muske, hmhmhm.....al' 'ko voli, nek izvoli!

Sta bre zenski?! Daj ovamo dva komada. Jedan za levu, drugi za desnu ruku :D Samo pravi muskarci mogu ovo i roze boju da iznesu na pravi nacin :D

Sta postade od Swatcha... Mozda sam tradicionalan, zatucan ili tako nesto, ali iskreno mislim da odrasloj osobi ovo nikako ne stoji

^Sta postade?
Kao oni su nekada pravili ozbiljne satove, pa su sad zastranili!?!

Sat je bas u njihovom stilu, ni manje ni vise od toga.

Bah, Swatch Irony serija je bila prilicno normalna, mogla je da se po izgledu uporedi sa bilo kojim Casiom ili Seiko hronografom. I onda su otkrili obojenu plastiku

Bre, koliko se ja razumem, Swatch je od samog početka bio šarena plastika, to je njegov DNK . Ako je Irony bio nešto drugo, to je pre izuzetak od pravila. Stalno ovde kukamo kako proizvodjaci treba da budu verni korenima, Swatchovi koreni su plastika, kvarc, jarke boje, otkačeni dizajni i tinejdz grupa korisnika. Vrlo verovatno danas ne bi bilo švajcarske industrije satova kakvu poznajemo da nije bilo Swatch-a.
Ehh...Hadži, pa nisu to dva Roleksa pa da mi otfikare šapice :-) S obzirom na moj urodjeni šarm, svi bi me posmatrali sa pogledom kakvim posmatramo kakvog postarijeg blago ekscentricnog džentlmena. Na nekome bi ova dva Swatcha izgledala bzvz, ali na meni - izazivali bi samo neskrivene simpatije :-D. :-D :-D. (al se**m od rane zore) :-)

Back