Shmizla Administrator Staff member Oct 3, 2013 #1 Swatch je za zimu 2013 predstavio “Trompe l’oeil” kolekciju satova. Od svih ranijih, meni lično je ona jedino privukla pažnju. Modeli su sa baš zanimljivim dizajnerskim rešenjem i pre svega je namenjena osobama mladog i vedrog duha. Pogledajte neke od modela: LINK: Swatch
Swatch je za zimu 2013 predstavio “Trompe l’oeil” kolekciju satova. Od svih ranijih, meni lično je ona jedino privukla pažnju. Modeli su sa baš zanimljivim dizajnerskim rešenjem i pre svega je namenjena osobama mladog i vedrog duha. Pogledajte neke od modela: LINK: Swatch
HADzI DALIBOR New member Oct 3, 2013 #2 Lud'lo! Skoro su izbacili seriju gdje se u satu vidi komplet kvarcni mehanizam u,aman,duginim bojama! Baš se lijepo vidi rad mehanizma.
Lud'lo! Skoro su izbacili seriju gdje se u satu vidi komplet kvarcni mehanizam u,aman,duginim bojama! Baš se lijepo vidi rad mehanizma.
Shmizla Administrator Staff member Oct 3, 2013 #3 Meni se ovi baš sviđaju. Nikad mi ranije nije palo na pamet da nosim Swatch, ali neki od ovih blesavih modela bih i nosila. Baš su skroz ludi...
Meni se ovi baš sviđaju. Nikad mi ranije nije palo na pamet da nosim Swatch, ali neki od ovih blesavih modela bih i nosila. Baš su skroz ludi...
VLADAN P Super Moderator Staff member Oct 3, 2013 #4 Swatch je svakako firma koja ima najhrabriji i ,samim tim, često vrlo dopadljiv dizajn kompletnog proizvoda. Kada bi smo malo podigli kvalitet...
Swatch je svakako firma koja ima najhrabriji i ,samim tim, često vrlo dopadljiv dizajn kompletnog proizvoda. Kada bi smo malo podigli kvalitet...
HADzI DALIBOR New member Oct 4, 2013 #6 VLADAN P said: Swatch je svakako firma koja ima najhrabriji i ,samim tim, često vrlo dopadljiv dizajn kompletnog proizvoda. Kada bi smo malo podigli kvalitet... Click to expand... Al bi onda se i cijena podigla.
VLADAN P said: Swatch je svakako firma koja ima najhrabriji i ,samim tim, često vrlo dopadljiv dizajn kompletnog proizvoda. Kada bi smo malo podigli kvalitet... Click to expand... Al bi onda se i cijena podigla.
Shmizla Administrator Staff member Nov 27, 2013 #7 [h=1]Swatch JUST ENJOY - Ref: SUSW403[/h] Live foto...