Srdjangym, kao što je kolega Piksi napisao u postu, i ja bih u ovom slučaju izabrao Tag ali isto u automatik varijanti.
Problem je jedino što prevazilazi budžet koji si planirao, razlika u ceni između kvarcnog Aquaracer-a i automatika je od 200 do 600 eura, zavisno od modela. Cene koje sam uzeo kao reper su sa "Jomashop"-a.
Nisi napisao u postu da li se izričito dvoumiš između ova dva sata ili bi ti možda u obzir došao još neki drugi.
Ova dva su baš nezgodna za međusobno poređenje, najviše zbog velike razlike u ceni a potom što se radi o kvarcnom i automatik modelu.
Iz tvojih postova vidim da preferiraš diver satove. Za budžet koji planiraš možeš uzeti baš moćan ronilački model i moj ti je savet da ne žuriš, nego da razmotriš više opcija pre nego što doneseš konačnu odluku.
Navešću nekoliko modela i njihove okvirne cene a koji su po mom mišljenju veoma dobar izbor.
1. Certina Ds Action Diver, cena mu je oko 650 eura u Beogradu kod ovlaštenog distributera.
View attachment 128137
2. Steinhart Ocean Vintage Military, cena 380 eura na sajtu proizvođača. Inače imaš mogućnost da biraš još tri modela koji su u ponudi kod ovog proizvođača, i to za isti novac .
Po meni je ovaj sat best buy u ovom cenovnom rangu, i bolja kupovina nego CW koji si naveo u postu.
View attachment 128138
3. Longines Hydroconquest, cena oko 1000 eura. Veoma dobro drži cenu i jedan je od najtraženijih u ovom rangu.
View attachment 128139
Kod Certine i Longinesa su u opciji i plave varijante ovih modela.
Nadam se da će ti ovi predlozi biti od koristi.
Pozdrav i srećno pri kupovini.