Tapatalk aktiviran na forumu

"Tapatalk Push Notification is disabled by the forum admin"......poruka koju dobijem kada kliknem na Push Notification,Svet Satova ......?!?

Ja i dalje nikako ne mogu da uploud-ujem slike, i to traje vec neko vreme. Probao sam backup kao Givan, ali i dalje ne uspeva.
Inace imam Iphone 4S, i kupio sam aplikaciju, nisam uradio JB na telefonu. Neki savet?

Sada sam probao na drugom forumu (BJbikers), i radi sve ok.

Last edited by a moderator:
70161d1372076030-tapatalk-aktiviran-na-forumu-svet-satova-tapatalk-forum-aplikacija.jpg

Tapatalk je objavio da povodom proslave 4-te godišnjice nude besplatno preuzimanje Tapatalk aplikacije za Android i iPhone.

Iskoristite ovu priliku i preuzmite jednu od najpopularnijih forumskih mobilnih aplikacija BESPLATNO:

Tapatalk 2 za Android na Amazon App Store
Tapatalk 4 (Beta) na Google Play
Tapatalk za iOS na Apple App Store!

Ne znamo koliko će ova akcija trajati, tako da preporučujemo da to odmah uradite.

Uživajte!

Attachments

• Svet-Satova-Tapatalk-Forum-aplikacija.jpg
    Svet-Satova-Tapatalk-Forum-aplikacija.jpg
    187.7 KB · Views: 601
Samo da vas obavestim da Tapatalk aplikacija za iOS nažalost više nije besplatna. :(

Pored ove imamo i jednu dobru vest, a to je da se konačno pojavila Tapatalk aplikacija za Windows Phone:

tapatalk_wp.png

LINK

P.S. vladas, nadam se da ovo čitaš. :)

I ja sam slikao u jednom izlogu u Parizu GS, i voleo bih da podelim sa vama fotografije :)
Nisam ni znao da mogu ovde da se pazare.

Back