tibertov - moji satovi

To je moj plavi Bell koji je bio kod mene jedno 2 godine kao dio kolekcije 4006-700x Bell-Matic satova. Plavi, crni, sivi i bijeli su bili cilj. Kad sam ga ostvario i putovanje je zavrsilo, a nazalost s njim i moja zainteresiranost za njih. Dapace, dosadili su mi.:huh: Kolekciju rasturio, sve prodao.

Sat je izgledom i stanjem isti kakav je kupljen od prijasnjeg vlasnika, ali je odradjen kompletan servis sa garancijom od godinu dana, polirano staklo, kupljena NOS krunica i stem, tension ring za plexi i bilo sto drugo sto je urar nasao shodno za ugraditi. Nisam stedio jer sam tada naivno vjerovao da ce zauvijek ostati kod mene.
Odavno sam vec tu fazu prosao i znam da sam flipper, a ne hoarder. Ali jos uvijek se lazem/uvjeravam da cu naci sat koji ce me "izlijeciti" od daljnje kupovine. :lol:

Sat je stvarno u nadrealno dobrom stanju, a sa obzirom da je prethodno voljen od strane Joleta, onda se sve to savršeno uklapa. ;)

Dapace, dosadili su mi.:huh: Kolekciju rasturio, sve prodao.
Nisam znao da si ih sve rasprodao, baš mi je krivo, predstavljali su odličnu mini kolekciju.

Odavno sam vec tu fazu prosao i znam da sam flipper, a ne hoarder. Ali jos uvijek se lazem/uvjeravam da cu naci sat koji ce me "izlijeciti" od daljnje kupovine. :lol:
Hahaha, da ne veruješ možda i u Deda Mraza :lol:
U svakom slučaju prestani da lažeš sebe i uživaj u tome. :yes4:

Je, sve sam ih prodao. Nije imalo smisla vise ih cuvati cim sam prvog prodao. Bio je to pocetak kraja kako kazu :D
Sve satove sam rasprodao, sad sam spao na Casio digitalac :ohmy: [bjezi u zaklon]
Evo sad se lazem da bi mi jedan Dornbluth pomogao u lijecenju od daljnje kupovine.
Imam jake argumente, poker face on itd. Ali poznavajuci sebe, vjerojatno bi mi i on dosadio.

Last edited:
Kao što rekoh baš šteta...
Casio digitalac je ipak nešto na šta se možeš osloniti, posebno ako je u pitanju G-Shock. ;)

Ajde napiši nešto o tom Dornbluth satu koji želiš, ali u drugoj temi da ne off-topikujemo ovde. Meni su njihovi mehanizmi :adore:
Evo da ti ja pomonem pri odluci...:rolleyes:...Ma sigurno će ti taj sat pomoći u lečenju, veruj mi...

Tibertov, tvoje fotke su opasne za moj kućni budžet, kako vidim novu fotku sa tvoje strane odmah poželim da kupim taj sat. Od juče gledam taj Sinn i razmišljam kada ću ići sledeći put u Frankfurt da odem da ga uživo pogledam i možda kupim...

Svaka čast još jednom, a ako stigneš napiši koju reč o Kemmneru sa slike iznad, prelep je! :drool:

Hvala Vam dečki. Sinn je u živo preljep. Nažalost Kemmnera sam prodao jako brzo, tako da nemam baš puno što reć o njemu. Što se tiče njegove izrade mislim da je negdje u rangu Steinharta.

Back