Tissot i Omega

LjubaC

New member
Ćao svima,

nov sam i upućen u svet satova onoliko koliko je to moguće biti iščitavanjem foruma u protekle dve nedelje. Imam dva pitanja, pa bih voleo da mi neko odgovori na njih.

1. Želeo bih da kupim Tissot sat, klasičan model, za oko 300 EUR-a, koje modele mi preporučujete i u kojim prodavnicama u Novom Sadu da ih tražim? (ako su neke poznate po popustima za plaćanje u gotovini naznačite)
2. Posedujem Omega Geneve ručni sat iz 1975 god.. u odličnom je stanju, jedino nemam originalnu narukvicu za njega. Gde mogu pronaći originalnu Omega narukvicu za taj sat?

Hvala unapred

Sta podrazumevas pod klasicnim Tisotom? Automatik sa osnovnim fukcijama(sat,min,sek I datum) ili mozda neki quartz sa stopericom?

Narukvicu za Omegu je prodavao neko ovde na forumu, pa pogledaj malo prodaja oprema za satove. Sto se tice Tissot-a tu je vazno da nam kazes da li na baterije ili mehanicki, kao sto rece @bezbi.

Pod klasičnim sam podrazumevao osnovne funkcije. Laički rečeno "nešto jednostavnije" i po funkcijama i po izgledu. Koliko sam ja sam mogao da pronađem putem čitanja foruma i tražeći na netu sam, nešto kao nalik ovom modelu. Treba mi još koji model nalik ovom da bih imao širi izbor.

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD]
clicktozoom2.png
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[h=1]MEN'STISSOTPRC200AUTOMATIC[/h]

model koji si postavio je baš lep,klasičan. cena mu je 300 eura (što uopšte nije mnogo za swiss automatic) u prodavnicama berić - novi sad ,a tissot ima i identico,takođe u novom sadu.što se tiče drugih modela oni su već skuplji,neznam dali si otvoren i za druge marke satova u tom rangu cena pogledaj i candino,vostok europe,poljot ili seiko automatike.poz

Last edited:
Po meni je od Tissot satova jedan od najljepših Tissot visodate. Naravno stvar je ukusa ali od jednostavnijih odnosno elegantih varijanti Visodate je meni prelijep pa eto ga kao jedan predlog. E sad cijena mu je malo veća od 300 evra:).

tissot-visodate-1957-automatic-2.jpg tissot-visodate-1957-automatic.jpg

Last edited:
postovani LJubo C pogledaj tissot t.52.1.481.31. sat koji ja imam.sat je isto klasican,sa datumarom,ima metalnu narukvicu sa kopcom,jednom recju vizuelno je bas lep-elegantan inace je kvarcni.jedina mana je ta sto mu mehanizam eta nije bas najkvalitetniji tj.spada u manje kvalitetne,ali sve jedno moze dugo da traje kako mi je Vladan S. rekao.pozdrav. clan zoran f.

dopuna.tissot t.52.1.481.31 kosta oko 180e.i vredi svaku paru,a mozes ga kupiti u radnji identico-oni su distributeri za tossot.pozdrav zoran f.

Last edited by a moderator:
Back