Tissot PRC-200

Empterprize

New member
Pozdrav svima!

Planiram da kupim svoj prvi dobar sat i poslije malo dužeg googlanja i čitanja odlučio sam se za Tissot Prc-200 kao na slici:
82507d1200034965-new-tissot-prc200-dscf4204.jpg

Zanima me gdje je najbolje da kupim?
Živim u Podgorici i pronašao sam ga u jednoj prodavnici za 380 eura što mislim da je previše za ovaj sat?Mislio sam da je oko 250e-300e.

Gdje biste mi vi preporučili da ga uzmem?I koja je cijena po vama ok?

Mislim da je 380 eura ipak dobra cena za taj sat mozda moze negde da se nadje za 350 eura.
A do 300 eura jedino mozes da kupis polovan,ipak ovaj model nije toliko skup npr. tissot visodate u Beogradu je 60000 dinara.

Pozdrav Tomislav :)

Lep sat, vodi računa da u potrazi za što nižom cenom ne kupiš repliku tog sata, pošto ih ima i to baš tog konkretnog modela. Što se tiče prodavaca Tissot satova u Srbiji mislim da je Identico najpouzdaniji, pa možeš da ih kontaktiraš da vidiš da li imaju konkretan model (važno je da znaš referenti broj modela, mislim da je T17.1.526.52), mislim da neće biti problema, postoje manje prodavnice kojima šalju taj program (ja mogu da ti pogledam u Čačku , prodavnica nabavlja od njih), pa ću ti sutra reći cenu, ako ima. Pozdrav.

Mislim da je 380 eura ipak dobra cena za taj sat mozda moze negde da se nadje za 350 eura.
A do 300 eura jedino mozes da kupis polovan,ipak ovaj model nije toliko skup npr. tissot visodate u Beogradu je 60000 dinara.

Pozdrav Tomislav :)

Uu..znači cijena je ok.Mislio sam da je jeftiniji :)
Hvala na informaciji.

Lep sat, vodi računa da u potrazi za što nižom cenom ne kupiš repliku tog sata, pošto ih ima i to baš tog konkretnog modela. Što se tiče prodavaca Tissot satova u Srbiji mislim da je Identico najpouzdaniji, pa možeš da ih kontaktiraš da vidiš da li imaju konkretan model (važno je da znaš referenti broj modela, mislim da je T17.1.526.52), mislim da neće biti problema, postoje manje prodavnice kojima šalju taj program (ja mogu da ti pogledam u Čačku , prodavnica nabavlja od njih), pa ću ti sutra reći cenu, ako ima. Pozdrav.

Baš sam čitao jedan tutorial kako razlikovati ovaj model od njegove replike tako da ću prilikom kupovine dobro provjeriti sat.Iako se baš ne razumijem mislim da ne mogu toliko pogriješiti da uzmem repliku :)
Javi mi onda za cijenu u Čačku, čisto da uporedim sa ovom ovdje, ako je približna ovoj u pg da kupim ovdje.

Budi oprezan ako budes ti proveravao da li je original, prave danas replike jako dobro, cesto mora da se otvori sat i vidi mehanizam da bi se utvrdilo da li je sat replika.

Sad sam gledao, na Jomashopu taj model kosta 320$+40$ postarina za Srbiju(posto ne salju u CG)=360$~270e
Jos ako naplate carinu i porez izadje oko 350e.
Tako da cena nije losa, kad bi ti dali bar neki mali popust.

I drugi put.
Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj ako znam pomoci cu ti.
Ako hoces pogledaj i neke Orient i Seiko modele oni imaju dobar odnos cena kvalitet.:)

Budi oprezan ako budes ti proveravao da li je original, prave danas replike jako dobro, cesto mora da se otvori sat i vidi mehanizam da bi se utvrdilo da li je sat replika.

Sad si me uplašio,
mislio sam da će biti dovoljno ako se budem služio ovim tutorialom

Sad sam gledao, na Jomashopu taj model kosta 320$+40$ postarina za Srbiju(posto ne salju u CG)=360$~270e
Jos ako naplate carinu i porez izadje oko 350e.
Tako da cena nije losa, kad bi ti dali bar neki mali popust.
Pitaću sjutra za popust.Možda daju neki popust na gotovinsko plaćanje.

Ako hoces pogledaj i neke Orient i Seiko modele oni imaju dobar odnos cena kvalitet.:)
Dosta sam gledao i odlučih se za ovaj.Neću više da gledam, predomisliću se :D

Ma ja samo da kazem da opreza nikad dosta:) Ne kazem da neces prepoznati kopiju ali za svaki slucaj:)

Prc 200 je dobar sat sa veoma dobrim mehanizmom ali za taj novac,u ovom trenutku,na trzistu polovnjaka,pa cak i na ovim pristorima,mozes da nadjes neku opaku zvijer. Nije da imam ista protiv ove kupovine,samo naglasavam. Ovaj mi je malo bezlican,nekako generican,ruku na srce.

E da, pogledao sam ti za sat, trenutno ga nemaju, imali su ga i uskoro će ga opet dobiti (bar tako kaže radnica, zna o kom modelu se radi), cena je oko 40000 rsd., tako da ti dođe isto kao i u Podgorici.

Jesi li razmisljao da ti kupi neko ko moze da uradi povrat poreza .u srb,cg,na aerodromu svakom u evropi imas tissot....sjajan sat inace ali nikada preko 300e ne bih dao.potraz i malo na forumu iskustva sa Jomashopa jedan clan iz CG nije platio nikakve dazbine a skoro je kupovao

Prc 200 je dobar sat sa veoma dobrim mehanizmom .

Nije baš ni toliko dobar, G10, al ajd...služiće.

Čekao sam da se Vlajo oglasi povodom cene u Čačku, pa da kažem i ja, da sam ga u Čačku pre kupovine onog Candina video za 32000. Bila je bela verzija brojcanika, a radnja ona na gredskom šetalištu, između Benetona i TFY radnje (ne pamtim imena radnji)

Mhm... ja sa G10 nisam imao losa iskustva i ne znam po cemu je to (za prosjecnog korisnika) gori od vise klase ETA kvarcova osim mozda u mogucnosti servisiranja sto je opet relativno rijetka potreba.

Batali se ideje da u CG narucujes nesto skuplje preko mreze,rizik je a i nocna je mora izaci na kraj sa carinom ako zaglavi

Back