Tissot PRC-200

U toj radnji u Čačku,na gradskom šetalištu,pre mesec dana cena je za model sa crnim ciferom bila oko 42000din,video sam ga u izlogu.

How to spot a fake Tissot PRC-200
Tu možeš vidjet razlike pravog i fake Tissoa
Ujedno pravi sat si izabrao,doista lijep!
:congrats:

Tu se vide razlike između pravog sata i jedne od replika. Uopšte ne mora da znači da su sve replike iste i jednakog kvaliteta.

Inače, i meni se sviđa kako PRC-200 izgleda, ali mi smeta što je premali (za moju ručerdu). Po mom mišljenju, za tu cenu može bolje da se prođe s japancima - Citizen, Seiko...

Pozdrav,
Kupio sam tissot prc200 (zute kazaljke i kozni kais) pre par dana u NYC u Diamonds and Dials. Pozadi pise T461 i nesto tipa 12BG0268692. Po onim uputstvima i razlikama izmedju originala i kopije, sve je na strani originala ali me ti brojevi na poledjini sata zbunjuju. Sts mislite? Pozdrav

To ti je serijski broj sata, tako da ako sumjas samo zbog toga, nema potrebe da brines:)

Edit: Ako bas sumnjas, postavi dobre slike pa da vidimo.

Last edited:
Znaci nije neka kopija.
Kais ce bivati zamenjane prvom prilikom. Ucinilo mi se malo skupo da dam jos 75$ za metalnu naruknicu.
Hvala Vam.

Meni je Tissot metalna koja ide na taj sat odlicna ali zaista nije neophodna bas na PRC 200 tako da mislim da i nisi pogresio

Ima ga devojka mog brata (iako je u specifikaciji naveno da je uniseks, po mom mišljenju ovo je tipičan ženski, veliki sat). Lepo mi izgleda, samo je kaiš dosta loš, ne savija se lepo i koža se brzo oštetila. Nosi ga godinu dana, dobro je služi, mada ga ona dosta i pazi.
Sat ima ETA fashionline mehanizam, što je lošiji kvalitet mehanizma, ali za novi Tissot, ova cena mi je korektna.
Često na Jomi ima tako niskih cena, i ona ga je toliko platila.

Last edited:
Back