Tko je sledeći moderator?

Status
Not open for further replies.
Moj predlog je ANGEL II :angel: .
Sa zadovoljstvom se pridružujem predlogu jer sam za ovo kratko vreme koliko sam na ovom forumu uvideo da je ANGEL II veoma susretljiva osoba uvek spremna da pomogne.
Samo napred

Sa zadovoljstvom se pridružujem predlogu jer sam za ovo kratko vreme koliko sam na ovom forumu uvideo da je ANGEL II veoma susretljiva osoba uvek spremna da pomogne.
Samo napred

jeste...covek sa velikim znanjem...podrzavam predlog

Ovo je inače po meni najdraže priznanje koji član može da dobije na ovom forumu (bez ikakve patetike) i na njemu sam Vam zaista zahvalan! :D

Larosa, Enes, Milane, Jovana zaista sam Vam zahvalan na ovom poštovanju ali ja sebe nikada nisam video u tom svetlu u svetu satova! Ja sam samo aktivni član foruma kao takav želim i da ostanem! :D

Svaku novinu koju saznam, svaku informaciju koju imam rado ću je podeliti sa Vama neko je može prihvatiti, neko se može i ljutiti, neko smatrati da pričam gluposti ali ja sam taj, čovek koji zna ko je, šta je...

Hvala Vam, zaista je teško bilo napisati sve ovo! :happy:

bdw, bilo bi nas previše, dobri su ljudi postavljeni na tim mestima!

H V A L A --- V A M

Na žalost, sezona lova na nove moderatore je završena i tim je oformljen. :) Razmislićemo o predlogu kada se ukaže potreba za proširenjem i kada nagurate jedno 100k poruka.

Do tada, LOCK.

Pozdrav

Status
Not open for further replies.
Back