Koliko sam ja upoznat, ne postoji ovlašćeni distributer za Hublot u Srbiji, tako da ostaje naručivanje preko interneta.
Da li je baš potrebna metalna narukvica ili dolaze gumeni i kožni kaiš u obzir? Prve dve stavke jedino da se poruče iz inostranstva, a kožni kaiš bi mogao čak da se napravi po porudžbini ovde u Srbiji.
pa moze i to, stim sto je sat original i koga god sam okrenula telefonom da pitam, svi me na neki nacin "otkace" sa recenicom " necete to naci u srbiji"... ne razumem, jel znate nekog ko bi mi to uradio, po narudzbini, da se napravi slicna?
pa moze i to, stim sto je sat original i koga god sam okrenula telefonom da pitam, svi me na neki nacin "otkace" sa recenicom " necete to naci u srbiji"... ne razumem, jel znate nekog ko bi mi to uradio, po narudzbini, da se napravi slicna?
Pored njega, ima još par ljudi koji bi kvalitetno mogli da odrade posao, poput Diabiliq-a, koga možeš kontaktirati kako ovde na forumu, tako i preko kontakt podataka... Home - diaboliqstraps
Znam da su neki članovi imali iskustva i sa drugim majstorima, pa neka neko od njih još ubaci koji kontakt.
Inače sigurno je da imaš i gotovih opcija koje se mogu naći i poručiti iz inostranstva. Koja je veličina sata? Od nje zavisi koji će kaiš ili narukvica pasovati.
Pugo je to vec radio jednom dobrom coveku koga poznajem.naoruzaj se strpljenjem i pravac kod puga.bolji nego fabricki.sigurno i diabolik moze da napravi samo kazem da znam da je pugo pravio za hublot i extra je napravio.