UHR

Kvalite? Pa mislim da ne mozemo da komentarisemo ako negde ne nadjemo korisnike koji vec imaju pomenute satove. Mene zadovoljava sam izgled,cena,ETA...

Ovaj UHR 551 izgleda odlično, naročito s tim kaišem a i sa tom cenom. Baš dobar. Ako je tačno to što piše Made in Germany, a što ne bi bilo, ne sumnjam ni u kvalitet. Za te novce, naravno.

Ako moze Kinez da pude odlican za 200€ moze i jedan Nemac. Steinhart za svoje satove traze malo vise novca, a svako kaze da imaju odlican kvalitet, ja bih cisto zbog izgleda rizikovao i dao 300€ za onog UHR ronioca! :lol:

OFF
Ovaj UHR 551 izgleda odlično, naročito s tim kaišem a i sa tom cenom. Baš dobar. Ako je tačno to što piše Made in Germany, a što ne bi bilo, ne sumnjam ni u kvalitet. Za te novce, naravno.
^
Ne bih suvise verovao nemackom "made in germany", nemacki zakon je po tom pitanju veoma rastegljiv. Koliko rastegljiv??
Tokom poslednjih par meseci se u Briselu vodi pravi mali diplomatski rat izmedju pojedinih clanica EU oko uvodjenja jedinstvenih standarda za utvrdjivanje porekla robe na prostoru EU zajednice. Ovo je od velike vaznosti za zemlje koje zele da stave na svoje proizvode oznaku "Made in EU" umesto do sada prisutnog "Made in ...... (neka zemlja EU)". E sad, izgleda da postoje dva problem za neke clanice. Prvi je u tome sto kad se uvede novi standard vazi ce za sve clanice EU i to kako za oznaku "Made in EU" tako i za staru "Made in .....(neka claniza EU)". A drugi problem za neke je u tome sto postojeci predlog podrazumeva najmanje 40% porekla proizvoda mora biti iz zemlje naznacene na oznaci "Made in ...". Malu grupu zemalja koje nisu zadovoljne ovim predlogom i koje su trenutno stopirale ovaj predlog zakona predvodi, gle cuda, Nemacka.

Evo šta UHR kaže -

8. Where do the components for watches from UHR come from?
Almost all components used in watches from UHR originate from well- known and renowned European part manufacturers. Only movements from the Swiss manufacturer ETA are used. More than 85 percent of the value-added from UHR watches is from Europe and here, in particular, from Switzerland and Germany.

^
U tom slucaju, sve pohvale za UHR, malo je takvih danas! :congrats:
Zvuci neverovatno da se moze postici taj procenat evropskog porekla sa cenom od 200 eura.

Naleteh slucajno na UHR satove i onda potrazih temu ovde i naravno...Tu je. :)

Sjajno izgledaju satovi, a cene su odlicne. Osim dajvera koji je naveden u prvom postu meni su se najvise dopala dva 7750 hronografa:

Watches from UHR - Uhren von UHR - UHR-461 - Mnogo lep dajver, zaista.

Watches from UHR - Uhren von UHR - UHR-275

Iskreno do sada ne videh jeftinije 7750 hronografe. A procitao sam na temi sa linka da su davali neke modele za 399 eura. Zaista impresivna cena. Bilo bi lepo da se pojavi neko ko ima sat ove firme da vidimo kakav je kvalitet, ali deluju mi sasvim dobro.

EDIT: Dodao bih samo jos da daju 5 godina garancije sto je vise nego vecina proizvodjaca.

Last edited:
Dobar,dobar,svaba je to,kad ga napravi nema da fali,veliki,mali precnik,nije bitno,po meni ko ga ima,pravi je srecnik!:)poz!

Back