Shmizla Administrator Staff member Jan 10, 2013 #21 Jao, ova torta mi BAŠ super izgleda i super je fora! BIG LIKE! P.S. Eh, sada mi se jede torta od jagoda ... :drool:
Jao, ova torta mi BAŠ super izgleda i super je fora! BIG LIKE! P.S. Eh, sada mi se jede torta od jagoda ... :drool:
Shmizla Administrator Staff member Mar 27, 2013 #23 Perrelet Turbine Taste XS satovi - Novi modeli satova namenjeni damama, sa specifičnim nijansama boja, inspirisani različitim ukusima. Voćkasti satovi LINK
Perrelet Turbine Taste XS satovi - Novi modeli satova namenjeni damama, sa specifičnim nijansama boja, inspirisani različitim ukusima. Voćkasti satovi LINK
Shmizla Administrator Staff member Sep 26, 2013 #26 Zanimljiv "džemper" od špageta + jedna mašnica + Carl F. Bucherer sat
Shmizla Administrator Staff member Jan 24, 2014 #27 Omega Seamaster Planet Ocean Orange Ceramic satovi
Shmizla Administrator Staff member Feb 17, 2014 #29 Eto ideje za jedan od narefnih foto konkursa... šta kažete?
Dragojlovic Darko New member Feb 18, 2014 #30 Meni je ok. Ja sam i mislio da predlozim da se u zadnjih 7 dana u mjesecu napravi anketa sa ponudjene 3 teme za konkurs. Naravno administracija odabere te tri teme.
Meni je ok. Ja sam i mislio da predlozim da se u zadnjih 7 dana u mjesecu napravi anketa sa ponudjene 3 teme za konkurs. Naravno administracija odabere te tri teme.
Shmizla Administrator Staff member Feb 19, 2014 #31 Da hrana može biti inspiracija za dizajn satova, prikazujemo Swatch satove inspirisane slatkišima i slatkim ukusima... Pozz svima!
Da hrana može biti inspiracija za dizajn satova, prikazujemo Swatch satove inspirisane slatkišima i slatkim ukusima... Pozz svima!
Shmizla Administrator Staff member Jan 25, 2015 #33 Re: Koji sat nosite danas? Arnold and Son HM Perpetual Moon i TEC1 satovi - Kafica i makarončići
Shmizla Administrator Staff member Jul 5, 2015 #39 Pa... Ovaj sat iznad nije bas najzdraviji ali je vizuelno veoma interesantan!