Neša Super Moderator Staff member Apr 15, 2012 #22 Pridružujem se čestitkama svima koji danas slave. Hristos voskrese!
dusan51 New member Apr 15, 2012 #24 milan zmaj said: Vaistinu Vaskrese srecan Uskrs svim Pravoslavnim vernicima... Imam najjace jaje definitivno...ko zeli nek proba...razbio sam zenu i dete za sad.... Click to expand... Mora da Ti je jaje top grade))
milan zmaj said: Vaistinu Vaskrese srecan Uskrs svim Pravoslavnim vernicima... Imam najjace jaje definitivno...ko zeli nek proba...razbio sam zenu i dete za sad.... Click to expand... Mora da Ti je jaje top grade))
bt321 New member Apr 15, 2012 #25 cestit praznik do svim pravoslavnim vernicima HRISTOS VASKRESA od MAKEDONIJA
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Apr 15, 2012 #28 Hristos Voskrese, srecan Uskrs svima i puno zdravlja, srece, ljubavi i uspeha, a za satove cemo lako...:yes4:
Hristos Voskrese, srecan Uskrs svima i puno zdravlja, srece, ljubavi i uspeha, a za satove cemo lako...:yes4:
Misic M. New member Apr 15, 2012 #31 Uskrs! Svim vernicima pravoslavne veroispovesti koji Uskrs slave po julijanskom kalendaru, i svim iskrenim ljubiteljima satova, želim srećan praznik, mir i blagostanje u porodici. HRISTOS VASKRSE! Bajaga - Moji su drugovi - YouTube
Uskrs! Svim vernicima pravoslavne veroispovesti koji Uskrs slave po julijanskom kalendaru, i svim iskrenim ljubiteljima satova, želim srećan praznik, mir i blagostanje u porodici. HRISTOS VASKRSE! Bajaga - Moji su drugovi - YouTube
Shmizla Administrator Staff member Apr 20, 2014 #33 Srećan Uskrs svima koji danas slave! Sve najbolje vama i vašoj porodici želi portal Svet Satova! Hristos Voskrese!
Srećan Uskrs svima koji danas slave! Sve najbolje vama i vašoj porodici želi portal Svet Satova! Hristos Voskrese!
MMario Well-known member Apr 20, 2014 #39 Re: Sretan Uskrs svim kriscanima ! Vaistinu voskrese, srecan Uskrs svim hriscanima!