Shmizla Administrator Staff member Mar 18, 2014 #2,102 ^^ Ovaj post mi je ulepšao dan! Presladak ti je Dalibore sinčić!
Shmizla Administrator Staff member Mar 18, 2014 #2,104 Nekadašnji list u asfaltu... Jako zanimljiv detalj u blizini Bakingemske palate...
backarelli Well-known member Mar 22, 2014 #2,107 Shmizla said: Jako zanimljiv detalj u blizini Bakingemske palate... Click to expand... A kakav drugi do zanimljiv, kad je kod Baki palate ... :blink: hmy:
Shmizla said: Jako zanimljiv detalj u blizini Bakingemske palate... Click to expand... A kakav drugi do zanimljiv, kad je kod Baki palate ... :blink: hmy:
MMario Well-known member Apr 7, 2014 #2,114 samo prilazem ovo.... ....nisam pogresio temu ili? Last edited: Apr 7, 2014
Shmizla Administrator Staff member Apr 10, 2014 #2,118 Kad vec spominjemo DoubleTree hotel u Zagrebu. Evo jednog, za mene, jako zanimljivog momenta. Dok sam radila za računarom vidim njih. Oni slusaju muziku, caskaju i ciste. Jedna od njih je zena. Hrabra neka! Ja ne bih smela! Nikako!
Kad vec spominjemo DoubleTree hotel u Zagrebu. Evo jednog, za mene, jako zanimljivog momenta. Dok sam radila za računarom vidim njih. Oni slusaju muziku, caskaju i ciste. Jedna od njih je zena. Hrabra neka! Ja ne bih smela! Nikako!
Shmizla Administrator Staff member Apr 10, 2014 #2,120 Pčelica MAJA! Kakav objektiv! Svaka čast! Fotka je super!