Dzoni New member Feb 20, 2015 #2,482 Katolicka crkva na Marijin dvoru (Sarajevo) Pravoslavna Saborna crkva u Sarajevu..... Last edited by a moderator: Feb 20, 2015
Dzoni New member Feb 21, 2015 #2,485 Lijepo @anpi! Vidim da te vrijeme lijepo posluzilo, kod mene je samo razljepotalo se kad sam trebao kući krenuti..... sa povratka kući....mobilnim sony.... Last edited by a moderator: Feb 22, 2015
Lijepo @anpi! Vidim da te vrijeme lijepo posluzilo, kod mene je samo razljepotalo se kad sam trebao kući krenuti..... sa povratka kući....mobilnim sony....
Srđan New member Feb 22, 2015 #2,486 @Dzoni Pa dobro, ne izgleda da je toliko lose vreme. Ja sam se bas pre neki dan vratio. Bilo je predivno vreme. Evo mobilnim sam uhvatio dok sam se spustao...
@Dzoni Pa dobro, ne izgleda da je toliko lose vreme. Ja sam se bas pre neki dan vratio. Bilo je predivno vreme. Evo mobilnim sam uhvatio dok sam se spustao...
Shmizla Administrator Staff member Feb 22, 2015 #2,488 Momci, odoste vi u umetnike. Odlicne su vam fotke! LIKE!
kiss kiss bang bang New member Feb 25, 2015 #2,491 Slikano iz kola na auto putu Austrija - Nemacka... Mali Bambiji na putu za Kopaonik... Trenutak lepog vremena na Kopu...
Slikano iz kola na auto putu Austrija - Nemacka... Mali Bambiji na putu za Kopaonik... Trenutak lepog vremena na Kopu...
Dzoni New member Mar 1, 2015 #2,493 ....setajuci danas cuku naidjoh na ove ptice.... Canon SX 510 HS(juce ga kupih) i naletjeh na jednu simpaticnu bubu..... Last edited by a moderator: Mar 2, 2015
....setajuci danas cuku naidjoh na ove ptice.... Canon SX 510 HS(juce ga kupih) i naletjeh na jednu simpaticnu bubu.....