W Woofer New member Dec 10, 2017 #3,221 moze jedno pitanje ? kako slike postavljate da vam budu uvećane u postu, a ne kao atažment mali koji se širi kada kliknete na njega? pozdrav
moze jedno pitanje ? kako slike postavljate da vam budu uvećane u postu, a ne kao atažment mali koji se širi kada kliknete na njega? pozdrav
srdjanr Active member Dec 10, 2017 #3,222 Kolega Woofer, kad importujes sliku, dupli klik na nju i pojavi ti se prozor gde mozes odabrati opciju "full size" ili neku drugu po zelji.
Kolega Woofer, kad importujes sliku, dupli klik na nju i pojavi ti se prozor gde mozes odabrati opciju "full size" ili neku drugu po zelji.
Zenith New member Dec 12, 2017 #3,225 #6:30 am #lg_v20 #dobro_jutro_svima Sent from my LG V20 using Tapatalk
VLADAN P Super Moderator Staff member Dec 15, 2017 #3,229 Često su ovi izbori fotki glupi ali ovaj,na temu perfekcije, je dosta zanimljiv - https://brightside.me/creativity-ph...dium=fb_organic&utm_campaign=fb_gr_5mincrafts
Često su ovi izbori fotki glupi ali ovaj,na temu perfekcije, je dosta zanimljiv - https://brightside.me/creativity-ph...dium=fb_organic&utm_campaign=fb_gr_5mincrafts
bt321 New member Dec 20, 2017 #3,232 ovo treba da se ovekoveci mozda i je jedini na ovim prostorima u voznom stanju Vozio sam ga SKANIA
VLADAN P Super Moderator Staff member Dec 22, 2017 #3,234 Dzoni said: Coca Cola kamion ispred trznog centra BBI Click to expand... Naknadu za reklamu uplati na moj žiro-račun :yes4:
Dzoni said: Coca Cola kamion ispred trznog centra BBI Click to expand... Naknadu za reklamu uplati na moj žiro-račun :yes4:
dr.Duka New member Dec 23, 2017 #3,235 Dzoni said: ....a karavani prolaze..... Click to expand... Odlična fotka Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Dzoni said: ....a karavani prolaze..... Click to expand... Odlična fotka Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Neša Super Moderator Staff member Dec 26, 2017 #3,239 Evo nekoliko pernatih stanovnika obale Dunava: A samo pet kilometara dalje, sedi ljuti tigar koji ih posmatra... Dok ljuti tigar posmatra, opaki panter se bavi ličnom higijenom:
Evo nekoliko pernatih stanovnika obale Dunava: A samo pet kilometara dalje, sedi ljuti tigar koji ih posmatra... Dok ljuti tigar posmatra, opaki panter se bavi ličnom higijenom:
lookic Member Dec 29, 2017 #3,240 Uslikano pre dve-tri godine. Jedna od dražih. Jesen u Sremu (Morović kod Šida, ako me sećanje dobro služi, uslikano sa mosta preko Studve) Last edited by a moderator: Dec 29, 2017
Uslikano pre dve-tri godine. Jedna od dražih. Jesen u Sremu (Morović kod Šida, ako me sećanje dobro služi, uslikano sa mosta preko Studve)