Uslikao, ovekovecio...

Evo nekoliko fotografija sa danasnje regate... Bilo bi i vise da moj lumix zajedno sa mnom nije upao u Drinu
Nije davao znake zivota,ali posle cedjenja vode centrifugalnom silom,(uhvatio ga za kraj trake za nosenje i vrteo par minuta) i pogodite sta...japanac je proradio :daKucnemUdrvo:

P10303361111.jpg

P10303511111.jpg

P10303531111.jpg

P1030374111.jpg

P10303621111.jpg

P10303691111.jpg

P1030370111.jpg

P10303991111.jpg

P10304081111.jpg

Kako je meni ovo promaklo?
Ovo je predobro. Ja jednostavno moram ove ili sledeće godine na barem jedan rafting da odem.

Uzgred, naravno da je Japanac preživeo. Oni sve prave cunami-proof tako da jedna malena Drina ne predstavlja preveliki izazov za njih. :laugh:

Rafting je odlican adrenalinski dozivljaj,ali regata je nesto posebno po meni...20000 kljudi je bilo,1500 plovila. Ljudi su se spustali na kamionskim gumama :laugh: Dragon, moras na oboje da ides :D

bome ni osobe na slici nisu u cvjetu mladosti, jedan u penzij inašoj, jedan radi i prima njemačku , dvojca mogu ići ale još ne žele, jednom ne fali puno, jedan još mora dosta crnčit kad se ni već snašal a dame se za godine ne pita.
Konobaru tresu ruke jer je radno vreme već prošlo pa je nervozan a možda jer je umoran od....
watchmag je ........... jedini sa internetom :proud:

Last edited:
Prije nekoliko dana se vratio iz Niša, malo sam fotografisao.

Lobanja Stevana Sindjelica u Ćele Kuli;

Na Bubnju

"Kakva majka takav sin"

Last edited:
Dok neki uživaju u mirisu benzina i spaljenih guma meni je ipak ljepši friški ranojutarnji zrak i radioamatersko druženje po bregima.
sunce se već dobro diglo na istku ali ham operatora i baš i nema sa te strane
IOCA 2011 4.jpg
Ozalj i Karlovac još spava ai kaj da se bude kad se nedeljom ne radi , vreme za kupanje nije nešto a na kavu se stigne
IOCA 2.jpg
Klek se još ne vidi a ovi dole u magli su tek došli iz birtije
IOCA 2011 2.jpg
a susedi Slovenci su u Evropi kam navodno mi trebamo doć sam da se ne zgubimo u toj silnoj magli
IOCA 1011 3.jpg
slike su malo mutne pa krenuh na jedan otašćajac iiliti umivenicu da mi se vid razbistri i tjelo osnaži jer treba još odraditi koju vezu i roštilj speći

šteta kaj si obradom maknul boje, uz pjesmi i ples šarenilost boje su jedna od prepoznatljivosti hare krišne kao npr. narandžasta boja šaolinskog hrama

šteta kaj si obradom maknul boje, uz pjesmi i ples šarenilost boje su jedna od prepoznatljivosti hare krišne kao npr. narandžasta boja šaolinskog hrama
Da u pravu si, trebao sam ostavit ovu originalnu, evo jedne iz Sarajeva-isto narandzasti, koji je gledao miniće okolo i nije gledao ispred sebe... :)

"Topče"

Dzoni daj neku temu prodajem slike,napravi okvire i bolji ces biznis da napravis nego mi koji kupujemo i prodajemo satove takozvani preprodavci?

Back