Uslikao, ovekovecio...

Vladane slike su ti perfektne u koji razred si bio na ekskurzi u Amserdam

bt321
:D:D:D

Ove slike su od pre dve godine.

Last edited:
Čuj...Porše :thumbdn:

Pogledajmo malo u našu budućnost :rolleyes:

View attachment 14709

Teška uvreda! To je konj iz Italije. Žabar! Ferrari, Maranello! Jok Ferdinand, projektant tenkova i smešnih automobila kome je Adolf prepravljao nacrte. Sav se preznojih od besa...

Primeri: IMG_7542.jpg :)

PS A ta ekološka blasfemija u plavoj boji, lebara.nl - jel to raznosač leba (pekara.nl)?

Samo sam čekao ko će da provali :)

Evo,samo za Vukasa....Zaslužio je

Jbg, upecah se.
Šta ću kad sam kompulzivno neobjektivan spram talijanskih auta. Hvala za muziku.

Ne reče nam šta je "lebara".

Vladane slike su ti perfektne u koji razred si bio na ekskurzi u Amserdam
bt321, 40-godišnjakinje bi bukvalno ubile za ovakav kompliment, a i one znatno mlađe, a ti ga dade Vladanu :D.

SDC10350.JPG
Mene je prošle godine smarao ovaj deda sa slike tvrdeći da je sve relativno. Zanimljiv čiča, al' mnogo priča o nekoj našoj gastarbajterki Milevi i njenim štrudlama :D

To jealbert anštajn?
Ovo je*eni hil. :rolleyes:
p.s.štaću kadsam ne pismen
DSC04159.jpg

Last edited:
Jeste, tako reče da se zove. Al' i mi filmadžiju za trku imamo. Nekako se uvoštio, ali nije čudno kada je obožavo horore :D
SDC10346.JPG

bt321, 40-godišnjakinje bi bukvalno ubile za ovakav kompliment, a i one znatno mlađe, a ti ga dade Vladanu :D.

kada bi se neka 40godisnjakinja pojavila na sliku i za nju bice komplimenata neka samo bude

Nesa slike su perfektne ko ti je deda???:blink:

Deda na prethodnoj strani je Ajnštajn, a na ovoj strani Hičkok. Slikano je u Muzeju voštanih figura madam Tiso u Londonu.

-mrtva trka izmedju mog i Nešinog dede...

images.jpegIMAG0214.jpg
... "krv nije voda" ,što bi rek`o Srpski narod. Sem fizičke sličnosti, prisutne su i intelektualne...:thumbup:

- heheee... Neške, slike uistinu extra izgledaju, te lagano gubim krug, a Boga mi i trku. :D

btv. evo jedne zanimljive fotke, koju sam uslikao sa vrha Kotorske tvrdjave. To mi je jedan od dana, koji ću za sigurno pamtiti u životu. Predivno...

P8300183.JPG

Last edited:
Back