Uslikao, ovekovecio...

Ova EU je stvarno zakon. Ptice imaju izuzetno lepe modele modele WC-a.
IMG_1789.jpgIMG_1983.jpg

IMG_1979.jpg
Ovom baji dole je džabe što je vitez i što drži mač. Nije uspeo da se odbrani od ptica koje ne žele da plaćaju WC.

Nisi morao da staviš ovu četvrtu. Praviš nam velike zazubice, a trošilo se za praznike :D

Offtopic:

Želim da se javno zahvalim Džoniju što je lajkovao moju sliku. Veliko je priznanje kada tako nešto dođe od pravog profesionalca i majstora fotografije.

Zaželio sam se mora, rodjen sam u Mostaru i prija mi uvijek toplota!Evo fotki sa morskim motivima...

moj autić...

"Ic mi-Le Klerk!" Ja u nekom izlogu....

^ zanimljivo...! vidis, vidis, nije lose kao dizajn neke kucne police za vino... :)

nego, podsetio si me na jednu staru, koju sam ufotkao u dubrovniku pre nekoliko godina...

prozor.jpg

a, sad se setih i ove, mislim da je fotkano u groznjanu, najlepsem gradicu u istri, a i sire...

prozori.jpg

Last edited:
Neimarski prozori, vrata i motivi uopšte :D. (za one koji nisu iz Bgd. Neimar je, po meni, uz Čuburu, najlepši deo grada, nažalost "urbanizacija" čini svoje:(, pa da ovekovečimo dok se još ima šta uslikati)

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Danasnja, kompaktom fotkano iz grada prema Trebeviću, ovaj pogled udaljen od mene vazdusnom linijom oko 7km.

Offtopic:

Želim da se javno zahvalim Džoniju što je lajkovao moju sliku. Veliko je priznanje kada tako nešto dođe od pravog profesionalca i majstora fotografije.
I ja i ja, meni koja uglavnom samo uzme aparat i škljocne to zaista znači. Uz to, Džoni je lajkovao moju fotografiju snimljenu mobilnm:D. Što on sam reče (otprilike ovako) : Nije važno koji je aparat, nego KO je iza aparata;).

Back