Uslikao, ovekovecio...

"Školjke"
s5btqc.jpg

"Shime Parangal"
2uym97r.jpg

Sad kada smo kod auta i leta, to me podseti na ovu fotografiju.

Attachments

• 33IMG_1585s (Small).jpg
    33IMG_1585s (Small).jpg
    58 KB · Views: 116
Aha... znači kola... Hajde da doprinesem. Naravno, ove fotografije su obrađene utoliko sto im je skinuta boja u PS-u... osim na par mesta... (tu je boja originalna, nije menjana).

fica.jpgspacek.jpg

P.S. @tolarbo... Cuba, a? :)

@Sima ... fantasticna fotka... To ispod mi po obliku lici na Delov i Rodnijev van... :)

@tolarbo... gotovo je, vratili smo se na zimu... Pa stoga... evo jos jedne fotke...

ice.jpg

Evo jedne fotografije po mom izboru.
Maca koja spava ispred radnje.
Lokacija Rodos.

Attachments

• P1010091.jpg
    P1010091.jpg
    120.1 KB · Views: 119
Evo jedne fotografije po mom izboru.
Maca koja spava ispred radnje.
Lokacija Rodos.

Odlican kadar! Pa gde me podseti na Rodos, moracu da kopam sada po doskovima. Inace odlicna desticija, i sto se tice provoda, a i sto se tice satova ;)

@Simo odkud ovoliki sneg u Zemunu ;)

@koska23, dragon, dzoni... - hvala, drustvo... slikano je za jedan konkurs sa temom 'pticja perspektiva', ali je bilo mnogo boljih fotki...
@tolarbo - sneg je proslogodisnji... :) koje je staklo u pitanju na ovoj fotki, ima interesantan bokeh...?
@shmizla - lepa cicos-macos, lepo zapazeno... :)

evo i od mene jedan makro sa jednom zivotinjicom... :)

zivotinjica.jpg

Simo, to je obican plastikaner, Nikor 18-75mm. Koji dolazi u kit-u sa D70. Nego je bilo kasno popodne, a jos uvek vrlo jako sunce. Pa se to uklopilo. Inace spajder ti je cista 10-tka!

Za sada je moj favorit AUTO PREKRIVEN SNEGOM. 10 Bambija za nju!

Pretražite vaše foldere pa da vidimo još neke fotografije kojima se ponosite, a samim tim i koliko je vaše oko oštro za detalje, lepe predmete i trenutke.

Prevrnuću i ja još jednom folder sa fotografijama, pa možda pronađem još nešto zanimljivo i to podelim sa vama.

Pozdrav!

Back