Uslikao, ovekovecio...

Maje su izgleda bile u pravu:lol: Ovakvo nebo nikad u zivotu nisam video , srecom tu mi je bio aparat:)

sunce.jpg

Kuku... Nisi valjda slikao smak sveta? :D

Bice da jesam, blizi nam se 21 decembar, polako moramo da kupujemo zalihe:)

Pocetak, Neso, pocetak kraja :D Ovo je samo ''trejler'', ''tizer'' pred ono pravo :D

U tom slučaju, odma' moram da se snabdem kokicama i pivom i da čekam prenos :lol:

samo se vi zezajte, juce sam gledao emisju, dosta prorocanstava najavljuju 21 decembar, pa cak i internet bot ( predvidja buducnost:lol:), a i evo vam dokaza, nemoj posle da vam nisam rekao:lol:

Pa valjda postoji neki raj, pakao, valhala i tako to, a i tamo može da se forumaši.

Uostalom, boli me uvo za smak sveta, ja ću da sedim kod kuće i gledam to na TV, pa dolazim na forum kad prođe prenos :D

Last edited:
Bice da jesam, blizi nam se 21 decembar, polako moramo da kupujemo zalihe:)

Mada, kad malo bolje razmislim, u pravu si :hmmmm: Menjam sve svoje satove za 2 tone brashna, za vise informacija kontaktirajte me preko privatne poruke !

Nekoliko slika sa Gardoša (Milenijumska tvrđava iz 1896. i ostaci stare tvrđave koja datira iz 14. ili 15. veka): IMG_3007.jpgIMG_3028.jpgIMG_2999.jpgIMG_3027.jpgIMG_2993.jpg

Last edited:
Risan, pre neki dan...

DSC_9469.jpgDSC_9475.jpgDSC_9688.jpgDSC_9829.jpgDSC_9916.jpgDSC_9922.jpgDSC_9947.jpgDSC_9977.jpg
...a nadam se i sledece godine.

Last edited:
Nije lose, ali mi nesto fali....mozda prevelik prostor okolo ''jede'' objekat. Mozda da malo kropujes?

Nemoj da se plašiš da "priđeš bliže". Objekat koji je predmet fotografije treba da ispuni samu fotku.

Inače, podeksponirano je, oteraj kompenzaciju u plus. Ako te brine strešenost, nasloni aparat na nešto kada fotkaš.

EDIT:

Evo, na ovo sam mislio, nadam se da ne zameraš:
malo obrade crop.jpg

Last edited:
Sa objektivom koji imam , ne moze vise da se pridje:) A fotkao sam sa stalka, nema sanse ovo iz ruke bilo bi mrljavo:) Naravno da ne zameram:)

Dakle, makro objektiv je sledeci na listi :D QQ, ode jedan sat.....

Dakle, makro objektiv je sledeci na listi :D QQ, ode jedan sat.....

Hahahhahaha tesko da kad bi birao da bi se odlucio za objektiv :D

33210-orient-mako.jpg

Sta kazete na ovu???

Last edited:
Back