Uslikao, ovekovecio...

@nickname - ako si još u Santiagu, javi da ti pošaljem kontakt, meni sestra i familija živi tamo.
@milanzmaj - imam gomilu slika iz Chilea, nažalost komp mi je crkao, ali ću svakako okačiti ovde...

Pa napisao sam :) Sve je od plastike (sem klupica na kojim se sedi),i rucno je varen (sklapan),plovan je po jezerima i mirnijim vodama , 8 ljudi moze da se smesti :)
Ovo je "custom made" (covek je hteo sto niko nema u Srbiji) :lol:

S3010246.JPG

Evo i dokaz da ladja nece da potone :D

Last edited:
Nisam više u Santiagu, nažalost. Baš lep grad, barem naselje Las Condes gde sam ja bio.

Trenutna lokacija, Montevideo - Uruguay.

IMG_20140430_160113.jpg IMG_20140430_153026.jpg IMG_20140430_151018.jpg IMG_20140430_150927.jpg IMG_20140430_153341.jpg
Biće još slika, nisam stigao da odem do grada još.

21jre3r.jpg

2evsvw0.jpg

Nickname, čoveče kada ćeš ti kuci, mislim u BGD? Obidje ti pola sveta, a nas sugradjane zaboravi. :D

@nickname - u Las Condes-u mi je sestra stanovala bas u vreme kada sam i ja bio tamo (blizu Plaza Peru) a i drustvo joj tamo stanuje :)

Ništa ne brinite, vraćam se ja uskoro, još jedna stanica i kući sam :)

Vladas, znači i vi ste verovatno visili u Flannerys Irish Bar-u :)

Odkud ljubav kao ovome? Da li ih i dalje kupuješ?[/QUOTE]

da,kupujem ih i dalje,ali sa malo sporijim tempom,jer kao prvo danas je to postao luksuz,a kao drugo,malo je modela ,koji mi se sviđaju,a da ih nemam,a ne želim da kupujem duplikate.Skoro 99% automobilčića u mojoj kolekciji su novi ,ja sam ih lično kupovao,možda imam 10-tek koje sam sačuvao još od vremena kad sam ja bio mali.Takođe posedujem celokupnu kolekciju AUTO-BILD časopisa,znači imam bukvalno sve brojeve od prvog do poslednjeg.Takođe sam u životu svakakve auto legende imao i vozio,jer sam veliki ljubitelj auto industrije,a to verovatno i sami zaključujete,pa sam prvo počeo da dolazim u posed kola,koja su mi bila neki san u mladosti,pa onda sam kupovao kola,koja su mi se po do tadašnjem iskustvu činila kao dobar izbor i evo dan danas opet proučavam koji je sledeći auto ,koji želim da kupim i vozim neko vreme.Nijedan auto nije bio u mom vlasništvu dugo godina,jer uvek želim još neki i još ovaj i još onaj...ma znate kako to već ide.

koliko dajes za parking;)

imam veze u parking servisu,pa se provlačim ! ha,ha,ha

Last edited by a moderator:
Back