skydrummer New member Nov 5, 2015 #2,703 Kada ljudi postanu neljudi onda i životinje stradaju a tada i veterinar ima posla.
Dzoni New member Nov 6, 2015 #2,704 Ovaj čovjek mi je rekao:"Šta me ba slikaš, jes' normalan-aloooo"...rekao sam mu da ga neću više fotografisati (a ni manje.... )
Ovaj čovjek mi je rekao:"Šta me ba slikaš, jes' normalan-aloooo"...rekao sam mu da ga neću više fotografisati (a ni manje.... )
skydrummer New member Dec 4, 2015 #2,715 Više su akteri interesantni nego što je fotka ispala kako treba ali dobro ima nešto i u pravom trenutku.
Više su akteri interesantni nego što je fotka ispala kako treba ali dobro ima nešto i u pravom trenutku.
VLADAN P Super Moderator Staff member Dec 4, 2015 #2,716 skydrummer said: Više su akteri interesantni nego što je fotka ispala kako treba ali dobro ima nešto i u pravom trenutku. Click to expand... Kaži ti ,druže, da li je ovaj miš preživeo? Nemoj da lajkujemo pripremu za egzekuciju.
skydrummer said: Više su akteri interesantni nego što je fotka ispala kako treba ali dobro ima nešto i u pravom trenutku. Click to expand... Kaži ti ,druže, da li je ovaj miš preživeo? Nemoj da lajkujemo pripremu za egzekuciju.
skydrummer New member Dec 4, 2015 #2,717 Miš je živ zahvaljujući džudo zahvatu. Za one koji nisu prepoznali koji je ovo zahvat u pitanju je : Za one koji nisu prepoznali koji je ovo miš u pitanju je :
Miš je živ zahvaljujući džudo zahvatu. Za one koji nisu prepoznali koji je ovo zahvat u pitanju je : Za one koji nisu prepoznali koji je ovo miš u pitanju je :
М Милан Милановић Banned Dec 5, 2015 #2,719 је л је ово реплика миша да се тако изразим, мислим да није прави миш
skydrummer New member Dec 5, 2015 #2,720 Nemoj da te Super miš čuje da si rekao za njega da je replika... biće svašta. Sada ozbiljno, pravi je miš.
Nemoj da te Super miš čuje da si rekao za njega da je replika... biće svašta. Sada ozbiljno, pravi je miš.