Dragojlovic Darko New member Dec 26, 2015 #2,741 Svijeca.... Evo Mario jedne sa Sigmom, nije sat ali mi se svidja kako je ispla, radio sam resize radi foruma, mislim da nije izgubila na kvalitetu, ipak je original preko 10mb Last edited by a moderator: Dec 26, 2015
Svijeca.... Evo Mario jedne sa Sigmom, nije sat ali mi se svidja kako je ispla, radio sam resize radi foruma, mislim da nije izgubila na kvalitetu, ipak je original preko 10mb
MMario Well-known member Dec 26, 2015 #2,742 dobra Darko, dobra....samo nastavi i pokusavaj sa maximalnim zatvaranjem blende (koliko moze)
М Милан Милановић Banned Dec 27, 2015 #2,743 не изгледа тако спектакуларно на слици као када брзо возите кроз маглу, мада ово је дневна магла ноћас се није могло ни десет метара испред видети на аутопуту, а негде и мање чак
не изгледа тако спектакуларно на слици као када брзо возите кроз маглу, мада ово је дневна магла ноћас се није могло ни десет метара испред видети на аутопуту, а негде и мање чак
lookic Member Dec 28, 2015 #2,747 Hvala Zaboravih imena za prve dve. 1. 'The Wheel' 2. 'The Dark Side of the Moon'
BANDIDO New member Dec 28, 2015 #2,749 Nisam neki majstor za fotografiju ali drugu Piksiju koji skoro reče da mu se sviđaju Alpina satovi Dusseldorf pozz A za ovaj da svi učestvujemo pa da ga dodijelimo u nekoj nagradnoj igri Last edited by a moderator: Dec 28, 2015
Nisam neki majstor za fotografiju ali drugu Piksiju koji skoro reče da mu se sviđaju Alpina satovi Dusseldorf pozz A za ovaj da svi učestvujemo pa da ga dodijelimo u nekoj nagradnoj igri
Dzoni New member Jan 4, 2016 #2,754 HADzI DALIBOR said: Gdje je slikano? Click to expand... ako misliš na moju fotku-Sarajevo, Vilsonovo šetalište....
HADzI DALIBOR said: Gdje je slikano? Click to expand... ako misliš na moju fotku-Sarajevo, Vilsonovo šetalište....
Dzoni New member Jan 21, 2016 #2,758 Upotrebljen ND filter, stativ, blenda f8, expozicija 15 sekundi.....Canon sx50 hs...