srdjanr Active member Oct 16, 2016 #2,924 Äquatorial Sonnenuhr... Слика јeдног интересантног сунчаног сата забележена у суботњој шетњи по предивном парку бечког Schönbrunn-a.
Äquatorial Sonnenuhr... Слика јeдног интересантног сунчаног сата забележена у суботњој шетњи по предивном парку бечког Schönbrunn-a.
don Alberto Well-known member Oct 26, 2016 #2,933 eee,kad se samo setim,tu sam jeo dobre ćevape i tufahije
Dzoni New member Oct 26, 2016 #2,934 ....ih, svi bi po ćevapima, al' da vidiš što imaju dobar pomfrit..... .....šalim se ja malo.... Ulična fotografija
....ih, svi bi po ćevapima, al' da vidiš što imaju dobar pomfrit..... .....šalim se ja malo.... Ulična fotografija
Dzoni New member Oct 26, 2016 #2,936 bt321 said: kad smo kod cevape kod 5ice-Sarajevo Click to expand... Jednom sam na izletu sa prijateljima za 5h uživanja pojeo-ja lično 49 ćevapa-vjerovali ili ne.....jest mi bilo malo muka poslije al'eto.....ko će me nahranit..... Katuni na Bjelašnici(put prema selu Lukomir)
bt321 said: kad smo kod cevape kod 5ice-Sarajevo Click to expand... Jednom sam na izletu sa prijateljima za 5h uživanja pojeo-ja lično 49 ćevapa-vjerovali ili ne.....jest mi bilo malo muka poslije al'eto.....ko će me nahranit..... Katuni na Bjelašnici(put prema selu Lukomir)