skydrummer New member Oct 2, 2017 #3,143 Don Alberto gde je to fotografisano? Vidim da postavljas gomilu fotki tog objekta.
Nenad Arandjelovic Active member Oct 10, 2017 #3,149 Rale,zvao bi ja,nego sam bio sa devojkom.Planiram da dodjem i sam ili sa nekim iz PO,pa cemo se druziti. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Rale,zvao bi ja,nego sam bio sa devojkom.Planiram da dodjem i sam ili sa nekim iz PO,pa cemo se druziti. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Dzoni New member Oct 10, 2017 #3,152 malo danasnjih po gradu, Canon 60D & Canon efs 24mm f2.8 1.Turisti 2.Popodnevna šetnja 3.Šetnja glavnom ulicom 4.Pred zalazak sunca
malo danasnjih po gradu, Canon 60D & Canon efs 24mm f2.8 1.Turisti 2.Popodnevna šetnja 3.Šetnja glavnom ulicom 4.Pred zalazak sunca
Misic M. New member Oct 14, 2017 #3,156 Džoni svaka čast. Ovu prvu možeš bez problema da prodaš Microsoft-u.
Neša Super Moderator Staff member Oct 15, 2017 #3,159 Hvala Sky, trudim se Inače, dosta mi je pomogao naš drugar Serb, koji nažalost nije aktivan u poslednje vreme, ali je ozbiljan fotograf koji ume i hoće da pomogne.
Hvala Sky, trudim se Inače, dosta mi je pomogao naš drugar Serb, koji nažalost nije aktivan u poslednje vreme, ali je ozbiljan fotograf koji ume i hoće da pomogne.
Dzoni New member Oct 15, 2017 #3,160 @Neša, svaka čast, pozitivno si me iznenadio, lijepo ti ide ova tema sa prirodom, samo nastavi tako......
@Neša, svaka čast, pozitivno si me iznenadio, lijepo ti ide ova tema sa prirodom, samo nastavi tako......