Pre dve nedelje sam vodio klinku (4,5 godine) na njen prvi seminar kapoere (Capoeira). Počela je da trenira pre godinu dana, i ovo joj je prvi trening sa nekim ko nije njen trener i ko nisu njeni drugari. Meni se jako svidelo, što me i ne čudi kao bivšem džudisti, toliko da ozbiljno razmišljam kad još malo poraste i pređe u stariju grupu da počnem i ja da treniram.
Za neupućene, to je kombinacija muzike, plesa, akrobatikei borilačke veštine, nastala u Brazilu. Jako interesantna, lepa i veoma korisna kako za decu tako i odrasle. Nema ograničenja u starosti, možete početi kad god želite.
U maju se u BG-u održava Batizado (nešto kao polaganje za pojas, ali ne po principu ostalih borilačkih veština), pa ko bude imao priliku, preporučujem da ode i da vidi.
Ja sam, neplanirao, postao zvanični fotograf (jer sam bio jedini sa iole nermalnim aparatom, mada sam ga pozajmio i nisam baš bio "uhodan"). svetlo nije bilo baš najsjajnije, a nisam očekeviao da će i pri 1/250 biti mutne, ali eto. Ipak ima par interesantnih...Pa eto, da vam prenesem delić atmosvere, možda se još neko zainteresuje.
Kontra Mestre Kapucete (on je sa najvišim "rangom", i falu mu jš jedan pa da bude Mestre, ili ti po naški Majstor)
Rad sa klincima
Moj bandit je ona namanja sa desne strane (u tamnim helankama)